HVORFOR KRILLOLJE ER DEN BESTE

kilden til omega-3

- 75% høyere opptak enn fiskeolje
- Bra for hjernen og hukommelsen
- Trippel støtte for hjertet
- Ingen fiskesmak
- Ingen miljøgifter/tungmetaller

Betal kun 125 kr (249 kr) + frakt 49 kr og få 1 boks Vitamin B12 i gave ved første forsendelse! Du trenger ikke betale frakt om du henter i vår fysiske butikk i Alta.

Krillolje har i tillegg flere helsemessige fordeler:

LEVER

LEDD

HJERNE

ØYNE

TA VARE PÅ DITT HJERTE

Hjerte- og karsykdommer er noen av de vanligste årsakene til helseproblemer i dag. Omega-3-fettsyrer er noen av de mest kjente næringsstoffene som støtter hjertehelsen din. Siden kroppen vår ikke lager omega-3 selv, må den tilføres det gjennom kosten.

Vår krillolje har en unik fordel da den inneholder både omega-3 og kolin - som gir deg trippel effekt på hjertehelsen.  

Elsket av tusener!

Ingrid Daniloff Svensen

★★★★★

"Har testet på anbefalt max dose som er 3 pr dag, og må si jeg er imponert, vanligvis sliter jeg med oppstøt som smaker fiskeolje resten av dagen etter inntak av feks tran og omega 3 kapsler, men ikke disse! Så dette er vel verd pengene for meg iallefall, bare det å kunne slippe smaken av fisk resten av dagen og samtidig slippe tørre øyne er vinn vinn!!"

Olga Thomassen

★★★★★

"Jeg merket at jeg ble mer og mer glemsk, og kunne glemme helt vanlige, mye brukte ord i en setning. Jeg klarte nesten ikke forklare legen min hva som feilet meg. Etter å ha brukt kun 2 kapsler med Omega3 Krill hver dag over en periode er nå hukommelsen min tilbake og jeg kan ha en normal samtale og huske alle ord!"

Svein Ola Bråthen

★★★★★

"Jeg har brukt dette produktet omkring 3 måneder nå. Jeg setter pris på at OMEGA3 BOOST Krillolje er ren og innhøstet fra de reneste stedene på planeten vår. Jeg føler meg i fantastisk form, og Aarja Healths produkter bidrar til dette. Det føles ut som jeg har masse energi, og jeg holder fokus døgnet rundt. Veldig fornøyd."

Fosfolipider: Krillolje øker omega-3 nivået raskere enn fiskeolje

Våre celler består av en fettsyre kalt fosfolipider. Dette er den samme fettsyren som finnes i krillolje. Vanlig fiskeolje består av en fettsyre kalt triglyserider. Kroppen vår må omdanne denne til fosfolipider før cellene kan ta opp omega-3. Derfor er krillolje opptil 75% mer effektiv, fordi den ikke trenger å omgjøre fettsyrene og dermed får et høyere opptak av mindre mengde omega-3. Dette er grunnen til at vi kan pakke flere næringsstoffer i mindre kapsler slik at de er enkle å svelge. Best av alt, ingen fiskesmak! Vår krillolje blander seg lett med magevæsken, så den vil ikke gi deg oppstøt gjennom dagen. Smaksatt med deilig naturlig vanilje.

SMÅ KAPSLER SOM ER LETT Å SVELGE

INGEN FISKESMAK

Hva er krillolje laget av?

Krill er små rekelignende krepsdyr fullpakket av helsefremmende langkjedede omega-3-fettsyrer (DHA & EPA), fosfolipider, kolin og astaxanthin.  

01

OMEGA-3 (DHA & EPA)

Disse essensielle fettsyrene er et av de mest forskede næringsstoffene, med en lang rekke helsemessige fordeler for hjertet, øyne, lever, hjerne, hud og ledd.

02

FOSFOLIPIDER

Fosfolipider hjelper omega-3 å integreres i blodcellemembranene, noe som fører til et høyere nivå av omega-3 sammenlignet med omega-3 kilder med triglyserid.

03

KOLIN

Kolin er et essensielt næringsstoff for mange kroppsfunksjoner som nervesignalering, lever- og muskelfunksjon. Kroppen vår kan ikke produsere nok selv, derfor må vi få det gjennom kostholdet vårt.

04

ASTAXANTHIN

Denne naturlige antioksidanten gir krilloljen sin røde farge, men beskytter også oljen mot oksidasjon og eliminerer behovet for å tilsette konserveringsmidler.

Prøv vår OMEGA3 krill og få 50%!

Ved å abonnere vil du få 15% rabatt på ordinærpris 249 kr. Etter første forsendelse vil du automatisk få tilsendt 1 pakke Omega3 Krill hver måned til kun 212 kr + 49 kr i frakt. Ingen bindingstid! Tilbudet gjelder kun 1 stk per kunde.

Betal kun 125 kr (249 kr) + frakt 49 kr og få 1 boks Vitamin B12 i gave ved første forsendelse!

Fra det rene antarktiske hav

Krill finnes i de fleste hav rundt om i verden, men i Antarktis samler de seg i enorme svermer for å livnære seg på mikroskopiske alger. Å leve i det uberørte og uforurensede vannet i Sørishavet betyr at antarktisk krill er praktisk talt fri for miljøgifter og giftstoffer. Bærekraften til krillfisket og det antarktiske økosystemet er vår hovedprioritet for å sikre minimal innvirkning på de marine artene som lever der.

FRI FOR MILJØGIFTER & GIFTSTOFFER

BÆREKRAFTIG INNHØSTET
ved bruk av EcoHarvesting™ metoden.

FULL SPORBARHET

Betal kun 125 kr (249 kr) + frakt 49 kr og få 1 boks Vitamin B12 i gave ved første forsendelse!

Vi gir bort en boks med Vitamin B12! Tyggetabletter med nydelig smak av nordiske blåbær. Høyopptakelig og varer i 3 måneder!

VISSTE DU AT?

En studie fra 2016 publisert i "Progress in Lipid Reasearch" fant ut at 97 % av verdens befolkning har under det optimale nivået av omega-3 i kroppen. De laveste omega-3-nivåene ble observert i Nord-Amerika, Sentral- og Sør-Amerika, Europa, Midtøsten, Sørøst-Asia og Afrika - alle de som har tilpasset seg vestlige matvaner (20).

 

Bestill Omega3 Krill i dag!

Betal trygt med faktura etter at du har mottatt produktene! Spar hele 50% og betal 125 kr (249 kr) + frakt 49 kr og få 1 boks Vitamin B12 i gave ved første forsendelse! Du vil få tilsendt 1 boks Omega3 Krill som varer i 1 måned. Etter dette blir prisen 212 kr (+49 kr frakt) levert hver 30. dag. Dersom du ønsker å hente produktene i vår fysiske butikk i Alta, slipper du selvsagt å betale for frakt.

Abonnementet er uten bindings- eller oppsigelsestid. Send oss en mail eller ring oss for å enkelt endre ditt abonnement!