Hvorfor er krillolje den beste kilden til Omega-3?

3X HJERTEEFFEKT

2X HØYERE OPPTAK ENN FISKEOLJE

INGEN FISKESMAK

MANGE HELSEFORDELER

Hjerte- og karsykdommer er noen av de vanligste årsakene til helseproblemer i dag. Omega-3-fettsyrer er noen av de mest kjente næringsstoffene som støtter hjertehelsen din.

Vår krillolje har en unik fordel da den inneholder både omega-3 og kolin - som gir deg 3x effekt på hjertehelsen.  

I tillegg til flere helsemessige fordeler:

LEVER

LEDD

HJERNE

ØYNE

Fosfolipider: Krillolje øker omega-3 nivået raskere enn fiskeolje

Fosfolipidene knyttet til krilloljens omega-3 bidrar til å bedre cellulær integrering og utnyttelse av EPA og DHA i krilloljen, sammenlignet med fiskeoljen som er knyttet til triglyserider. Dette er grunnen til at vi kan pakke flere næringsstoffer i mindre kapsler slik at de er enkle å konsumere. Best av alt, ingen fiskesmak! Vår krillolje blander seg lett med magevæsken, så den vil ikke gi deg oppstøt gjennom dagen. Smaksatt med deilig naturlig vanilje.

SMÅ KAPSLER SOM ER LETT Å SVELGE

INGEN FISKESMAK

Hva er krillolje laget av?

Krill er små rekelignende krepsdyr fullpakket av helsefremmende langkjedede omega-3-fettsyrer (DHA & EPA), fosfolipider, kolin og astaxanthin.  

1

OMEGA-3 (DHA & EPA)

Disse essensielle fettsyrene er et av de mest forskede næringsstoffene, med en lang rekke helsemessige fordeler for hjertet, øyne, lever, hjerne, hud og ledd..

2

FOSFOLIPIDER

Fosfolipider hjelper omega-3 å integreres i blodcellemembranene, noe som fører til et høyere nivå av omega-3 sammenlignet med omega-3 kilder med triglyserid.

3

KOLIN

Kolin er et essensielt næringsstoff for mange kroppsfunksjoner som nervesignalering, lever- og muskelfunksjon. Kroppen vår kan ikke produsere nok selv, derfor må vi få det gjennom kostholdet vårt.

4

ASTAXANTHIN

Denne naturlige antioksidanten gir krilloljen sin røde farge, men beskytter også oljen mot oksidasjon og eliminerer behovet for å tilsette konserveringsmidler.

Prøv vår OMEGA3 BOOST Krillolje for kun 99 kr
(opprinnelig pris 249 kr).

Tidsbegrenset tilbud på de første 1000 pakkene!
Bestill nå før lageret går tomt!

Kun 1 stykk per kunde.

Fra det rene antarktiske hav

Krill finnes i de fleste hav rundt om i verden, men i Antarktis samler de seg i enorme svermer for å livnære seg på mikroskopiske alger. Å leve i det uberørte og uforurensede vannet i Sørishavet betyr at antarktisk krill er praktisk talt fri for miljøgifter og giftstoffer. Bærekraften til krillfisket og det antarktiske økosystemet er vår hovedprioritet for å sikre minimal innvirkning på de marine artene som lever der.

FRI FOR MILJØGIFTER & GIFTSTOFFER

BÆREKRAFTIG INNHØSTET
ved bruk av EcoHarvesting™ metoden.

FULL SPORBARHET

Ingrid Daniloff Svensen

★★★★★

Har testet på anbefalt max dose som er 3 pr dag, og må si jeg er imponert, vanligvis sliter jeg med oppstøt som smaker fiskeolje resten av dagen etter inntak av feks tran og omega 3 kapsler, men ikke disse! Så dette er vel verd pengene for meg iallefall, bare det å kunne slippe smaken av fisk resten av dagen og samtidig slippe tørre øyne er vinn vinn!!

Minna Kaislakari-Mattelmäki

★★★★★

Dette er det beste omega-3 produktet jeg har prøvd! Tilskuddet tas godt opp og smaker utmerket. Jeg har nå brukt 4 esker og jeg blir å bestille igjen. Jeg har også vurdert å abonnere på produktet. Så mye med min helse har forbedret seg siden jeg begynte å ta Omega3 Boost!

Svein Ola Bråthen

★★★★★

Jeg har brukt dette produktet omkring 3 måneder nå. Jeg setter pris på at OMEGA3 BOOST Krillolje er ren og innhøstet fra de reneste stedene på planeten vår. Jeg føler meg i fantastisk form, og Aarja Healths produkter bidrar til dette. Det føles ut som jeg har masse energi, og jeg holder fokus døgnet rundt. Veldig fornøyd.

AARJAS OMEGA3 BOOST
KRILLOLJE

✅ REN OG NATURLIG

✅ INGEN TILSATTE KONSERVERINGSMIDLER

✅ 100% SPORBAR

✅ OVER 15 ÅR MED PRODUKTSPESIFIKK VITENSKAP

✅ 45+ PUBLISERTE MENNESKEBASERTE STUDIER

✅ RIK PÅ DHA & EPA

✅ HØYT OPPTAK

✅ HØYT INNHOLD AV OMEGA-3 & KOLIN

✅ SMAKSATT MED NATURLIG VANILJE

✅ INGEN FISKESMAK!

VANLIGE
OMEGA-3 PRODUKTER

❌  REN OG NATURLIG

❌  INGEN TILSATTE KONSERVERINGSMIDLER

100% SPORBAR

OVER 15 ÅR MED PRODUKTSPESIFIK VITENSKAP

45+ PUBLISERTE MENNESKEBASERTE STUDIER

RIK PÅ DHA & EPA

HØYT OPPTAK

HØYT INNHOLD AV OMEGA-3 & KOLIN

❌  SMAKSATT MED NATURLIG VANILJE

INGEN FISKESMAK!

STØTTER HJERTEHELSE

STØTTER HJERNEHELSE

STØTTER ØYEHELSE

VISSTE DU AT?

En studie fra 2016 publisert i "Progress in Lipid Reasearch" fant ut at 97 % av verdens befolkning har under det optimale nivået av omega-3 i kroppen. De laveste omega-3-nivåene ble observert i Nord-Amerika, Sentral- og Sør-Amerika, Europa, Midtøsten, Sørøst-Asia og Afrika - alle de som har tilpasset seg vestlige matvaner (20).

SKAFF DEG OMEGA3 BOOST KRILLOLJE I DAG FOR 99 KR (opprinnelig pris 249 kr)

VI SELGER 1000 PAKKER TIL DENNE PRISEN - KJØP DIN MENS VI ENNÅ HAR DEM PÅ LAGER!