Elsket av tusenvis!

Bli med Aarja Health® ut i verden! Vi henter nå investorkapital for internasjonal skalering.

19 ferdigutviklede, unike høykvalitets kosttilskuddsprodukter, godkjent og tilpasset for salg i USA, EU og Norden. Solgt for over 55 mill. siden oppstart høsten 2017.

2 års suksess test-launch på Amazon Spania, Storbritannia og Tyskland ga oss gjennomsnittlig 4.5 av 5 stjerner på alle produkt tilbakemeldinger.

Value is required
Tusen takk!

Made in Norden

Aarja Health® er et unikt og vertikalt integrert nordisk kosttilskuddskonsept - rigget for internasjonal vekst.

Laget i vår egen høyt sertifiserte og moderne finske fabrikk med 18 ansatte som gir oss konkurransefordeler i form av fleksibilitet, omstillingsevne og differensiering i markedet.

Bygget på 40 års erfaring. Private label produksjon med 11 B2B kunder, deriblant Lidl.

Hvordan investere?

Unik mulighet til å investere før alle andre

FØLG SELSKAPET

Gå til selskapets kampanjekortet ved siden av og klikk på "følg kampanje". Merk av for at du ønsker tilgang til forhåndstegning.

INVESTÉR

På kampanjesiden registrerer du aksjer du vil kjøpe når kampanjen åpner, og bli med Aarja Health på vår internasjonale reise med stort potensiale. Ta eventuelt kontakt med vår Samuel på +47 951 37 394.

Økt global vekst og etterspørsel

Mer enn 60% av verdens befolkning tar kosttilskudd på daglig basis.

Den globale markedsstørrelsen for kosttilskudd var USD 71,81 milliarder i 2021. Markedet anslås å vokse årlig med 8,68 % til USD 128,64 milliarder i 2028.

Det største markedet er USA, med $35.6bn i 2021. Aarja er godt posisjonert med unike nordiske produkter og vår rene og effektive Omega-3 Krill Olje som er meget populær i USA. Salget starter nå.

Eksempler på gevinster innen bransjen. NutraQ (VitaePro og Oslo Skin Lab) ble solgt for 3,1 milliarder i 2020. Medox ble solgt for 600-700 millioner i 2016.

 

 

Måloppnåelse så langt

55 mill. i omsetning siden oppstart høsten 2017.

Godkjent for salg i de viktistge markedene i EU, Norden og USA.

Solid erfaring fra Amazon og E-commerce.

Utviklet unike kotsttilskudd for barn med kun aktive og naturlige ingredienser som smaker godt.

Fordoblet det norske webshopsalget så langt i 2022 sammenliknet med 2021.

Antall abonnenter øker jevnlig.

Godt innarbeidet e-mail-marketing system med høy konvertering.

Vit hva du spiser

Frukt og grønnsaker har mistet 5-40% av sitt næringsinnhold de siste 50 år, og mange går rundt med vitamin- og mineralmangler. Som et eksempel ligger Norge i verdenstoppen i D-vitaminmangel!

En stor del av kosttilskuddene som produseres i dag er av for dårlig kvalitet. Dette har vi gjort noe med, og gir nå alle en unik mulighet til å bruke rene høykvalitetskosttilskudd fra Aarja som faktisk virker! I tillegg har vi tilsatt rene Nordiske ingredienser med høyt antioksidantnivå.

Tilbakemeldingene vi har fått har vært over all forventning. Mer energi, mindre leddplager og smerter - forbedret livskvalitet rett og slett!

Våre kunder elsker Aarja Health®

★★★★★

«Et helt spesielt tillitsvekkende og hyggelig firma å ha med å gjøre. Derfor er jeg sikker på at produktet også er tilfredsstillende.»

— Sidsel Hødnebø

★★★★★

«Både jeg og min samboer tar vitaminene. Vi er veldig fornøyd med produktene til Aarja Health. Vi trener en del og merker at vi orker mer!»

— Anita Alice Jensen

★★★★★

«Bra produkt,
raskt og hyggelig kjøp.
Veldig fornøyd med produkt og service 😊»

— Elisabeth Ramse