Monika ble kvitt smerter i armer og ben, og fikk mye bedre søvn med magnesium

For ti år siden gikk Monika på en fysisk og psykisk smell, og møtte veggen. Hun begynte på en "helsereise" som gjorde at hun i dag føler seg friskere og i bedre form enn noen gang!

TIDLIG INTERESSE FOR VITAMINER & MINERALER
Monika er født atopiker, og har hele livet hatt mye eksem. Etter en opplevelse i ungdomsårene fikk hun en ny lege som ga henne et ganske så skremmende bilde av hva som kunne skje hvis hun brukte mye kortisonkrem, og dette startet en søken etter andre måter å håndtere denne plagsomme sykdommen på.

"Interessen for alternative behandlinger, vitaminer og mineraler ble en stor del av livet mitt, fordi jeg har opplevd så mye positivt når jeg har tenkt og handlet utradisjonelt i forhold til ulike helseplager." forteller Monika.

MØTTE VEGGEN FOR 10 ÅR SIDEN
Da hun for ti år siden, tidlig i 50-årene, “møtte veggen” både fysisk og psykisk, startet hun en helsereise som gjør at hun i dag føler seg friskere og i bedre form enn noen gang.

"Jeg hadde på det tidspunktet ekstremt mye eksem, hyppige migreneanfall og var rett og slett helt tom for energi", husker Monika.

Hun fikk derimot en innskytelse om å forsøke blodtype-dietten, og bestemte seg for for å unngå matvarene hennes blodtype ikke skulle ha. I I løpet av 3 til 4 uker var hun eksem-fri! Glutenfri-kost hjalp i tillegg hennes stoffskifteproblemer betraktelig.

AARJAS MAGISKE MAGNESIUM!
Hun har også prolaps i rygg og nakke, noe som i perioder gir smerter i armer og ben. Det er her Aarja Health sin magnesium kommer inn i bildet. Etter noen dagers bruk var smertene forsvunnet.

"Jeg har flere prolapser i nakken og det strålte sånn ut i armene at jeg var redd det var hjertet. Nå tok jeg 4 fordelt over dagen, og den boosten gjorde underverker. Jeg har faktisk ikke smerter nå når jeg bruker denne magnesiumen regelmessig! Folk skulle bare visst, magnesium er godt for alt!", forteller Monika entusiatisk.

Monika har i mange år prøvd ulike magnesiumprodukter, men ikke funnet den rette typen, før hun prøvde Aarja Health sin.

"De fleste jeg har prøvd har gitt meg magetrøbbel, men det har ikke skjedd med denne!", kan Monika fortelle.

FÅTT TILBAKE KRAFTEN
Hun merket også at hun fikk tilbake kraften i armer og ben, og det føles godt nå når den gode skisesongen er i gang.

"Nå klarer jeg oppoverbakker mye bedre og det er en fordel når en ivrig hund er med på tur! Med magnesium har jeg også fått bedre pust og utholdenheten er styrket betraktelig." sier Monika fornøyd.

Hun tror også magnesium er med på å holde den plagsomme migrenen unna, og det er en mega stor lettelse for henne. I tillegg gir den henne en mye bedre søvn.

"Status i dag er at kroppen min er i så god balanse med riktig kosthold og tilskudd av vitaminer som er godt for meg, at jeg føler meg friskere og i bedre form enn noen gang", avslutter Monika.

Få 50% på Trippel Magnesium!

  • Bra for hjertet, musklene, søvn, energi, leggkramper, blodtrykket og benbygningen

  • Enkle å svelge, bra for magen

  • Består av de 3 beste magnesiumsvariantene sitrat, bisglysinat og taurinat

  • Med sink og B6 som gir bedre opptak i kroppen

  • Kun trygge og effektive ingredienser

  • Tusenvis av fornøyde brukere!

Få 2 måneders forbruk av Trippel Magnesium. KUN kr. 186,- + frakt (kr. 49,-)

Se hva andre sier!

NATURLIGE, HØYKVALITETS INGREDIENSER

EGEN FABRIKK I FINLAND

40-ÅRS ERFARING

Inspirert av samisk visdom

Våre røtter er fra Nord-Skandinavia, hvor våre samiske forfedre har levd i pakt med naturen gjennom flere generasjoner, og forvaltet land og vann med stor respekt og omsorg. Samenes helhetlige syn på hvordan deres helse påvirkes av miljøet rundt dem, er noe som inspirerer oss.

Familiebedrift

Aarja Health ble grunnlagt av Håkon og Elisabeth som etter en vanskelig sykdomsperiode ønsket å finne en naturlig vei til bedre helse. De høykvalitetsproduktene de ønsket seg fantes ikke på markedet, så de begynte sin egen reise for å utvikle disse kosttilskuddene, noe de lyktes med - Nå fortsetter paret sin reise, som DU også kan ta del i gjennom produkter av høyeste kvalitet.

Bestill Trippel Magnesium idag!

Betal trygt med faktura etter at du har mottatt produktene! Spar hele 50% og betal kun 186 kr (+49 kr frakt) for din første forsendelse av Trippel Magnesium. Du vil få tilsendt 2 bokser Trippel Magnesium som varer i 2 måneder. Etter dette blir prisen 372 kr (+49 kr frakt) levert hver 2. måned. Dersom du ønsker å hente produktene i vår fysiske butikk i Alta, slipper du selvsagt å betale for frakt.

Abonnementet er uten bindings- eller oppsigelsestid. Send oss en mail eller ring oss for å enkelt endre ditt abonnement.