- Stor global vekst og etterspørsel

Helse har blitt en enorm global megatrend. Kosttilskudd er en av de raskest voksende bransjene. Folk blir eldre og mer bevisste på helsen sin! Markedet anslås å vokse årlig med hele 8,9% de neste 8 årene til USD 327,4 milliarder i 2030.

- Her er Aarja Healths rene, nordiske kosttilskudd godt posisjonert allerede. Vi har etablert og fått godkjent markedsadgang til hele 11 land og prøvelansert våre produkter på Amazon UK og Spania i 2 år, der vi fikk 4,9 av 5 stjerner på tilbakemeldinger, kan Håkon Volden fortelle oss.

Håkon er gründer av Aarja Health, et sterkt voksende norsk/finsk kosttilskuddselskap som opplever stor salgssuksess i Norge for tiden.

- 2023 har vært det store vendepunktet for oss. Vi opplever en kraftig økning i antall abonnementer - og i 2023 har de vokst med 1436%! Hver dag blir vi kontaktet av våre kunder som forteller om den gode virkningen de har av våre produkter, sier Håkon.

Investér nå

"Vi opplever en kraftig økning i antall abonnementer og i 2023 har de vokst med 1436%"

Aarja Health består av en serie med vitamin- og mineralprodukter med nordiske ingredienser. Hemmeligheten bak produktene er renhet, det vil si minst mulig kontroversielle tilsetningsstoffer slik som kunstig farge/smak, tykningsmidler eller antiklumpemidler.

I tillegg til bruker de markedets beste ingredienser med kliniske studier bak seg og som har vunnet flere internasjonale priser.

- Alt som har med det Skandinaviske å gjøre opplever en stor medvind globalt. Mange forbinder det skandinaviske med renhet og kvalitet. Spesielt Finland, som har verdens strengeste matkontrollsystem! fortsetter Håkon.

Aarja Health eier i tillegg sin egen moderne fabrikk i Finland med over 40 års erfaring. Fabrikken produserer og utvikler kosttilskudd til hele 20 andre eksterne B2C kunder, deriblant Lidl.  

Investér nå

"Vi har allerede hatt en prøvelansering i Sverige med suksess og har allerede fått mange nye kunder."

De henter nå inn kapital via plattformen på Folkeinvest.no for videreføring av suksessen inn i det svenske markedet. Det totale finansieringsmålet er på 13,6 millioner kroner. Investeringer i markedsadgang, fabrikk og produkt- og kompetanseutvikling er allerede gjennomført.

- Vi har allerede hatt en prøvelansering i Sverige med suksess og har allerede fått mange nye kunder. Alt er rigget for videre vekst. Nå ønsker vi kapital til å utvide markedet i Sverige, sier Håkon.

Aarja Health skiller seg ut på flere områder, høykvalitets ingredienser som virkelig folk kjenner en forskjell av å bruke. De er et familiebasert selskap som er åpen og transparent med det de gjør, og gir trygghet hos konsument. De bruker alle produkter selv daglig, og gir det til sine barn og familie.

- En tilbakemelding som ofte går igjen er: "Jeg har pøvd alt, men det var ikke før jeg prøvde Aarja's produkter at jeg virkelig fikk en bedre hverdag. Mange sliter med søvn, lite energi, ømme og stive ledd, leggkramper etc.. Vi tilbyr flere gode løsninger, sier Håkon,

Eksempler på gevinster innen bransjen. NutraQ (VitaePro og Oslo Skin Lab) ble solgt for 3,1 milliarder i 2020. Medox ble solgt for 600-700 millioner i 2016.

Investér nå

Av natur er Håkon en gründer med lang og sammensatt erfaring fra internasjonalt forretningsliv, og har hatt stor suksess med det han har begitt seg ut på. Etter å gjennomgått sin egen helsereise, ønsket han å lage de beste og mest troverdige kosttilskuddene for seg selv, sin familie og sine venner.