På bildet sitter det to menn, en dame og en baby i fanget til den ene mannen. De ser alle tre på en pc-skjerm og diskuterer kosttilskudd og Aarja Health

La Aarja-reisen begynne!

Den aller første Aarja Health bloggartikkelen er her, og vi er stolte av å fortelle at våre produkter nå er tilgjengelig på internett! Vi er glade for å dele denne reisen med deg.

Først vil vi gjerne fortelle deg historien bak oss og hvordan det hele startet, så du vet at vi virkelig gjør dette fra våre hjerter. Senere vil vi dele helsetips, historier fra teamet vårt og kunnskap om den nordiske visdommen. Vi håper du vil finne noe velsmakende og sunt for deg her.  

Aarja handler om rene, trygge og effektive kostilskudd

Aarja Health stoler vi på den nordiske naturen der plantene vokser seg sterkere i kaldt og hardt vær. Vi er inspirert av visdommen til våre samiske forfedre og hvordan de utnytter styrken og vitaliteten til plantene.  

Enkelt sagt, Aarja Health er et resultat av nordisk erfaring og kunnskap om helse. Bak selskapet er bunnløs kjærlighet til naturen og ønske om å leve et godt og balansert liv. Aarja er en kombinasjon av den nordiske enkelheten, nordmenns styrke, visdom fra våre samiske forfedre og finsk kvalitet og pålitelighet. I tillegg til alt dette gir Middelhavskunnskap om helse og ernæring et perfekt tillegg til vår produktdesign. I hjertet av Aarja Health er en sterk kampånd kombinert med en forenklet takknemlighet for natur, jord, mennesker og liv.  

Hvordan det hele begynte

Aarjas historie startet med en skepsis til kosttilskudd:  

Hvorfor kan de ikke bare være enkle og effektive? Hvorfor kan vi ikke stole på at kosttilskuddet vi bruker er laget av trygge ingredienser som virkelig hjelper kroppen vår? 

Har du lurt på dette du også? Hvis ja, så kan du identifisere deg med samme misnøye som oss: pålitelig og rent kosttilskudd er vanskelig å finne. 

En dag, for omtrent 5 år siden, snakket Aarjas norske grunnlegger Håkon Volden og Aarjas produktdesigner Diego Nazar om deres felles interesse ernæring mens de nippet til en fin kopp kaffe under den spanske solen, og de begynte å tenke: hvorfor ikke produsere egne troverdige, enkle og rene kosttilskudd?   

Men historien om tro på ren ernæring og helhetlig velvære går enda lenger enn det. Håkon, grunnleggeren av Aarja, og hans kone Elisabeth har begge hatt alvorlige helseproblemer og deretter vellykket helbredelse, hvor kosttilskudd sammen med sunne vaner spilte en avgjørende rolle i deres helbredelse. Deres erfaringer har lært dem mye om velvære og verdiene i et godt liv. Aarja representerer alt de har vært på jakt etter i helsebransjen, og de ønsker å gi samme mulighet til å bruke rene og trygge kosttilskudd til alle.  

Les gjerne mer her om produktutvikling og kvalitetskontroll ved Aarja Healths produksjon av kosttilskudd, basert på rene ingredienser og kunnskapen vi henter fra naturen.

Vi tror på enkelhet og helhetlig velvære

Aarja Health tror vi at naturen har alle svarene på helhetlig velvære, og å leve et sunt liv bør ikke være rakettforskning. Vi har all kunnskapen i denne verden, og likevel har vi problemer med å finne riktig informasjon om et sunt og balansert liv. Pålitelig vitenskap, tillit og åpenhet står bak alle våre praksiser i Aarja Health. Vi holder våre produkter enkle og bruker bare rene råvarer som vi kan stole på at er ekte, og vi produserer produktene i vår egen fabrikk i Finland.  

Aarja Health vil støtte deg på din reise mot en sunn livsstil – med rene, trygge og effektive vitaminer og mineraler som vi har skapt for oss selv og vår familie. 

Les mer om vår historie og vår fabrikk!  

Tilbake til bloggen