FABRIKKEN

Finland er kjent for å ha verdens strengeste matvarekontroll

Laget av oss

Alle Aarja Health® produkter produseres i vår egen fabrikk i Finland (Minorito Oy). Bygget for legemiddler med noen av bransjens høyeste standarder. Vår IFS-sertifiserte produksjon og svært dyktige team med 40 års erfaring sikrer at hvert produktparti er trygt laget med kjærlighet og uten kompromisser. Vi verdsetter dyktighet og kvalitet i all vår virksomhet og på hvert trinn fra råvarer til ferdige produkter.

 

Kvalitetskontroll

Kvalitet er vår høyeste prioritet. Vårt kvalitetskontrollsystem inkluderer analyse av råvarer og sluttprodukter, skriftlige og forhåndsgodkjente produksjons- og emballasjeinstruksjoner, bruksanvisninger og rengjøringsinstruksjoner, sanntids batchdokumentasjon, endringsstyring, produksjonsanleggskontroll og fullstendig produktsporbarhet til materialleverandører og omvendt.

 

Sertifisert produksjon

Vår fabrikk har en IFS (Sertifisering av matsikkerhetssystem), som inkluderer både ISO 22000-standard, tekniske spesifikasjoner for matproduksjon og ytterligere IFS-krav. I kjernen er produksjon av trygge produkter. Vi analyserer alle mottatte råvarer for å sikre at de er det de skal være. FTIR-skanneren er koblet til en datamaskin og scanner råvarer på et kjemisk nivå gjennom infrarød stråling. Vi kontrollerer også at råvarepakningene er intakte, har de riktige etikettene og at utseendet og sammensetningen av råvarene stemmer overens med våre referanseprøver.

 


Vi mener at du bør vite av hvem, hvor og hvordan kosttilskuddene dine er laget.