FABRIKKEN

Finland er kjent for å ha verdens strengeste matvarekontroll!

Laget av oss

Alle Aarja Health® produkter produseres i vår egen fabrikk i Finland (Minorito Oy). Bygget for legemidler med noen av bransjens høyeste standarder. Vår høyt sertifiserte produksjon og svært dyktige team med over 40 års erfaring sikrer at hvert produktparti er trygt laget med kjærlighet og uten kompromisser. Vi verdsetter dyktighet og kvalitet i all vår virksomhet og på hvert trinn fra råvarer til ferdige produkter.

 

Kvalitetskontroll

Kvalitet er vår høyeste prioritet. Vårt kvalitetskontrollsystem inkluderer analyse av råvarer og sluttprodukter, skriftlige og forhåndsgodkjente produksjons- og emballasjeinstruksjoner, bruksanvisninger og rengjøringsinstruksjoner, sanntids batchdokumentasjon, endringsstyring, produksjonsanleggskontroll og fullstendig produktsporbarhet til materialleverandører og omvendt.

 

Sertifisert produksjon

Vår fabrikk innehar den høye standarden for matvaresikkerhet BRC-sertifisering som sikre samsvar med krav i relevante lover og forskrifter, samt oppfyllelse av kundekrav. I kjernen er produksjon av trygge produkter. Vi analyserer alle mottatte råvarer for å sikre at de er det de skal være. FTIR-skanneren er koblet til en datamaskin og scanner råvarer på et kjemisk nivå gjennom infrarød stråling. Vi kontrollerer også at råvarepakningene er intakte, har de riktige etikettene og at utseendet og sammensetningen av råvarene stemmer overens med våre referanseprøver.


Vi mener at du bør vite av hvem, hvor og hvordan kosttilskuddene dine er laget.