FABRIKKEN

Mange kjøper kosttilskudd uten å tenke over hvor de kommer fra. Det er også ofte umulig å vurdere om et kosttilskudd inneholder det som er lovet. Derfor er åpenhet, tillit og kvalitet våre hovedprinsipper. Vi lager kun produkter som vi vil bruke selv og gi til våre barn og foreldre. Da er vi 100% sikker på kvaliteten.

laget av OSSAlle Aarja Health® produkter produseres i vår egen fabrikk i Finland. Vår IFS-sertifiserte produksjon og svært dyktige team med 40 års erfaring sikrer at hvert produktparti er trygt laget med kjærlighet og uten kompromisser. Vi verdsetter dyktighet og kvalitet i all vår virksomhet og på hvert trinn fra materialvalg til ferdige produkter.

kvalitetskontroll-
PROSESS


Kvalitet er vår første prioritet. Vårt kvalitetskontrollsystem inkluderer analyse av råvarer og sluttprodukter, skriftlige og forhåndsgodkjente produksjons- og emballasjeinstruksjoner, bruksanvisninger og rengjøringsinstruksjoner, sanntids batchdokumentasjon, endringsstyring, produksjonsanleggskontroll og fullstendig produktsporbarhet til materialleverandører og omvendt.

– I stedet for kvalitetskontroll bør vi snakke om et kvalitetskontrollsystem eller kvalitetssikring. Kvalitetskontroll betyr bare analyse.
-Maarit Riihimäki, kvalitetssjef

sertifisert
PRODUKSJON


Vår fabrikk har en IFS (Sertifisering av matsikkerhetssystem), som inkluderer både ISO 22000-standard, tekniske spesifikasjoner for matproduksjon og ytterligere IFS-krav. I kjernen er produksjon av trygge produkter. Vi tester alle mottatte råvarer for å sikre at de er det de skal være. FTIR-skanneren er koblet til en datamaskin og scanner råvarer på et kjemisk nivå gjennom infrarød stråling. Vi kontrollerer også at råvarepakningene er intakte, har de riktige etikettene og at utseendet og sammensetningen av råvarene stemmer overens med referanseprøvene våre.

Hvor er Aarjas kosttilskudd laget?


Vår fabrikk ligger i Finland, Seinäjoki, Teollisuustie 16 (Minorito Oy) – tidligere en medisinproduksjonsfabrikk med noen av de høyeste industristandardene. Supplementindustrien er ikke så godt regulert, noe som betyr at forskjellige produksjonsanlegg for kosttilskudd kan variere sterkt. Vi kan stolt si at vi opererer under et av de høyeste sertifikatene og strengt overholder våre kvalitetsprinsipper som overvåkes regelmessig.
Vi mener at du bør vite av hvem, hvor og hvordan kosttilskuddene dine er laget.