PERSONVERN

MERKNAD OM PERSONVERN AARJA HEALTH

 

EIER AV NETTSTEDET

Aarja Health AS ("oss", "vi" eller "vår")
Altaveien 92, 9513 Alta - NORGE
Telefonnummer: +47 922 31 312
E-post: aarja@aarjahealth.com

 
KONTAKT OSS

Har du spørsmål om vår databeskyttelse på aarjahealth.com? Send oss en e-post på aarja@aarjahealth.com, så kontakter vi deg så snart vi kan.

 
HVA ER DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN FOR?

På denne siden informerer vi om retningslinjene våre for innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger vi mottar fra brukere av nettstedet. Vi bruker dine personlige opplysninger kun for å forbedre din opplevelse av nettsiden og forbedre nettsiden. Vi bruker også analyser på nettstedet vårt for å lære mer om hvordan det brukes og hvordan vi kan forbedre det. Ved å bruke nettstedet godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med disse retningslinjene.

I denne personvernerklæringen finner du detaljer om dataene vi samler inn om deg, og hvordan vi bruker dem til å forbedre opplevelsen din.

 
HVILKE DATA SAMLER VI INN, OG HVORDAN BRUKER VI DEM?

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen din, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du blar gjennom nettstedet, samler vi inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi bruker bestillingsinformasjonen vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er lagt inn gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne for frakt og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:

  • Kommunisere med deg
  • Gjennomsøke våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel.
  • Når du handler i tråd med preferansene du har delt med oss, gir vi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å beskytte oss selv mot potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre blar gjennom og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).

Deling av din personlige informasjon 
Vi deler dine personopplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personopplysninger, som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Shopify til å drive nettbutikken vår – du kan for eksempel lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet – du kan lese mer om hvordan Google bruker personopplysningene dine her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. 

Aarja bruker tjenestene til Hotjar Ltd. Som et webanalyseverktøy bruker Hotjar informasjonskapsler og annen teknologi for å samle inn informasjon om besøkendes atferd og deres terminaler, spesielt enhetens IP-adresse (samlet inn og lagret anonymt), skjermstørrelse, enhetstype (unike enhetsidentifikatorer), nettleser som brukes, plassering (bare land). Hotjar lagrer denne informasjonen i en pseudonymisert brukerprofil. Denne informasjonen brukes ikke av Aarja eller Hotjar til å identifisere individuelle brukere og kombineres ikke med informasjon om andre individuelle brukere. Du finner mer informasjon i Hotjars personvernerklæring.

Til slutt kan vi også dele dine personopplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakelsesordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

Adferdsbasert annonsering 
Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personopplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon vi tror kan være av interesse for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du gå til utdanningssiden for Network Advertising Initiative ("NAI") på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke linkene nedenfor:


I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

Ikke spor 
Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamlings- og brukspraksis når vi ser et Do Not Track-signal fra nettleseren din.

 

INFORMASJONSKAPSLER

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

  •  "COOKIES" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen din, og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å forbedre brukeropplevelsen. Informasjonskapsler er små tekstfiler som en nettleser lagrer på enheten din, og de brukes for eksempel når en tjeneste ønsker å lagre en informasjon når du flytter fra ett nettsted til et annet. Hvis du ikke vil bruke informasjonskapsler, kan du endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst i nettleseren din. Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan påvirke hvordan nettstedet vårt fungerer. Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, kan du gå til http://www.allaboutcookies.org.
  • "LOGGFILER" sporer handlinger som forekommer på nettstedet, og samler inn data, inkludert IP-adressen din, nettlesertypen din, Internett-leverandøren, henvisende / avslutte sider og dato / tidsstempler.
  • "WEB BEACONS", "TAGS"og "PIXELS" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

Når du går inn på nettstedet vårt, ber vi om ditt samtykke til å tillate oss å lagre følgende informasjonskapsler på enheten din:

I tillegg når du foretar et kjøp eller prøver å foreta et kjøp via nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon".

Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

 

DINE RETTIGHETER

Du har rett til å be om tilgang til, slette og korrigere personopplysningene dine som er samlet inn og behandlet av oss, samt sende oss eventuelle andre forespørsler basert på gjeldende databeskyttelseslover (f.eks. be om begrensning av behandling av dataene). Videre har du alltid rett til å forby oss fra å sende nyhetsbrev eller andre markedsføringsmeldinger til deg.

I tillegg, hvis du er en europeisk innbygger, gjør vi oppmerksom på at vi behandler din informasjon for å oppfylle kontrakter vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du gjør en bestilling gjennom nettstedet), eller på annen måte for å følge opp våre legitime forretningsinteresser nevnt ovenfor. Vær i tillegg oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

Databeskyttelseslover overvåkes i Finland av det finske datatilsynet. Hvis du har spørsmål som tilhører jurisdiksjonen til Datatilsynet, eller hvis du ønsker å sende inn en klage angående behandling av personopplysninger, kan du kontakte Datatilsynets kontor som instruert på www.tietosuoja.fi.

 
OPPBEVARING AV DATA

Når du legger inn en bestilling gjennom vår nettside, vil vi lagre dine bestillingsopplysninger i våre arkiver inntil du ber oss om å slette denne informasjonen.

 
HVORDAN SIKRER VI DATAENE DINE?

Vi anser alle personopplysninger vi samler inn for å være konfidensielle. Dine data kan bare nås av våre ansatte og noen av våre ansatte i partnerselskapet når det er nødvendig for dem å utføre sitt arbeid knyttet til dataene dine. Nettverket og utstyret til Aarja Health AS er sikret ved å bruke egnede tiltak for å beskytte personopplysningene mot uautorisert tilgang og utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, endring, avsløring, overføring eller andre ulovlige former for behandling.

Vi kan outsource vår behandling av personopplysninger til eksterne tjenesteleverandører. I slike hendelser inngår vi egnede avtaler med leverandørene for å sikre at personopplysningene dine behandles konfidensielt og i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende lover. Men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metode for elektronisk lagring, er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerhet.

 
ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut de nye retningslinjene for personvern på nettstedet. Du rådes til å lese gjennom denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer.