"Aldri kjent så stor effekt på så kort tid"

Frøya har i mange år slitt med stive og ømme ledd. Energien har vært lav på grunn av ulike helseplager.

Hun har prøvd alt som er på markedet og har aldri kjent så stor effekt så raskt, da hun startet med OptiMSM®+C.

Frøya, som opprinnelig er fra Lofoten, bor nå i Oslo. Hun er utdannet psykiatrisk sykepleier og har jobbet med dette i 25 år, men ble pensjonist i 2015. Etter dette har hun jobbet hjemmefra som samtaleterapeut og coach, samt Reiki-behandling på benk. Hun er også blitt utdannet og sertifisert som stressmestringskonsulent av Erik Møller.

De siste 10 årene har hun imidlertid slitt med leddplager, spesielt i sine albuer, knær, hender og føtter.

"Jeg måtte bare bite tennene sammen og dra på jobb. Jeg gikk på sterke medikamenter, og fikk noe lavere energi på grunn av dette. Etter jobben var jeg helt tom, og lå bare på sofaen", husker Frøya.

HAR PRØVD ALT SOM ER PÅ MARKEDET
Frøya er utdannet innen tre grader i Reiki, har tatt flere alternative kurs slik som for eksempel aromaterapi, og er åpen for å prøve en alternativ tilnærming til egen helse. Derfor har hun i alle år prøvd alt som er på markedet av kosttilskudd.

"Jeg har prøvd mange produkter, ulike Omega3-tabletter, multivitaminer, magnesium og sink, uten at det har gitt meg noe særlig virkning", forteller hun.

En dag så hun historien om Kirsti fra Alta på Facebook, som hadde prøvd OptiMSM+C, og bestemte seg for å gi det et forsøk.

"Jeg har aldri før kjent så stor effekt på så kort tid! Etter kun en uke kjente jeg en forbedring", sier Frøya. Leddplagene ble mindre og energien kom tilbake.

"Jeg har slitt mye med magen og har hatt tre magesår" kan Frøya fortelle. "Men nå kjenner jeg at det renses innvendig. Til og med neglene er blitt hardere, etter så kort tid".

Frøya opplyser om at man bare må holde ut, kroppen går gjennom en detox og avgiftning så det kan gjøre litt vondt for noen, men det betyr bare at kroppen responderer.

Nå har hun det veldig bra, energien er på topp, og for tiden driver hun og pusser et bord. "Jeg er mer uthvilt om morgenen nå enn tidligere. Jeg har slitt mye med søvn, men føler at pulveret også har hjulpet på det" sier Frøya.

REKLAMEMODELL
Hvis du føler at du har sett Frøya før så har hun spilt inn i 20 tidligere reklamefilmer på TV. Hun er også klesmodell for Gudrun Sjödins vakre klær, og kan ofte sees i diverse ukeblader.

"Jeg har til og med vært med i to norske spillefilmer på nittitallet, "Telegrafisten" og "Secondløitnanten" mimrer Frøya.

EN MER AKTIV HVERDAG
Nå ser Frøya frem til en mer aktiv hverdag, selv om hun alltid har prioritert å gå tur, uansett hva slags vær.

"Jeg elsker å gå tur i frisk luft, man blir i bedre humør og det hjelper på vekten. Nå skal jeg i tillegg starte med svømming i basseng," avslutter Frøya.

DERFOR BØR DU BLI KJENT MED OPTIMSM
OptiMSM består av mineralet svovel, som er kroppens fjerde viktigste mineral. Den har en kraftig antiinflammatorisk og betennelsesdempende effekt, og er viktig for mange funksjoner i kroppen. Energimetabolismen, celleoptimalisering, kan hjelpe på leddplager og restitusjon blant annet.

HVEM TRENGER MSM?
Vi kan få underskudd på svovel ved disse tilstandene:

 • muskelsvinn, p.g.a. sykdom eller høy alder
 • kroniske betennelser. F.eks. i mage/tarm eller muskler og ledd
 • hard trening
 • høy alder
 • lite mat eller ensidig kosthold

Eldre er oftere utsatt for svovelmangel. Vegetarianere som ikke spiser kjøtt, eller andre som spiser generelt lite mat, er også utsatt. MSM blir også ofte kalt for ”skjønnhetsmineralet”, ettersom det er kjent for å være godt for hud, hår og negler.

Vår bestselger OptiMSM er verdens reneste MSM og har mange kliniske studier bak seg. Vi får inn utrolig mange gode tilbakemeldinger på vår OptiMSM, og det som går igjen er mer energi, mindre leddplager, bedre søvn og finere hud blant annet.

DETOX AV KROPPEN
OptiMSM setter i gang en detox av kroppen. Den renser leveren, nyrene og mage/tarm, og kan i forbindelse med dette gi noen kortvarige bivirkninger slik som løs mage, mild kvalme og ubehag i kroppen. Dette oppstår svært sjeldent og er av forbigående karakter og ikke farlig. Skulle du oppleve dette, er det bare å ta en pause i 5 dager og starte opp igjen med en mindre dose. Har du sensitiv mage anbefaler vi å ta produktet sammen med mat.

(Selv om Frøya og mange andre har kjent en forbedring ved bruk av våre produkter, er ikke dette vi noe kan garantere. Ved bruk av legemidler eller sykdomstilstander - forhør deg alltid med din lege før du starter med kosttilskudd. Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold.)

Få 15% på OptiMSM®+C!

 • Bra for vedlikehold av sunne ledd

 • Bra for energi

 • Anti-inflammatorisk & betennelsesdempende

 • Består av kroppens 4. viktigste mineral, svovel

 • Med C-vitamin & antioksidantrike nordiske blåbær

 • Kun trygge og effektive ingredienser

 • Tusenvis av fornøyde brukere!

15% rabatt på OptiMSM®+C ved oppstart av abonnement.

Abonnementet er uten bindings- eller oppsigelsestid. Du kan enkelt kansellere på telefon eller mail. 14 dagers angrerett.

INGREDIENSER

Ingredienser: Mikroinnkapslet blåbær (Vaccinium Myrtillus) juicepulver (tørrstoff fra blåbærsaft, maltodekstrin), metylsulfonylmetan (OptiMSM®), L-askorbinsyre (vitamin C).

Anbefalt daglig dose inneholder: 1 pose:

Vitamin C fra askorbinsyre

500 mg (625 %**)

OptiMSM®

1500 mg***

Blåbærsaftpulver

2985 mg***

***NRV: nutrient reference value not defined.
**% of nutrient reference value

Food supplement should not be used as a substitute for a balanced and varied diet and a healthy lifestyle. The recommended daily dose should not be exceeded. The product must be kept out of reach of children. Store in original package at room temperature in a dry place.

BRUKSANVISNING

Anbefalt daglig dose: 1 pose per dag blandet med vann.

Bruk: Tilsett 1 pose i et glass med vann og rør med en teskje. Drikkes før måltider.

Når bør jeg ta OptiMSM®+C? OptiMSM®+C kan tas når som helst i løpet av dagen. Vi anbefaler imidlertid å ta det i løpet av morgenen, helst før frokost, da C-vitamin kan ha en litt oppkvikkende effekt for noen. Vi bruker selv å drikke det før frokost, for å kickstarte dagen!

Vårt bestselgende supermineral - se hva andre sier!

Aarja Health - rene, nordiske kosttilskudd

Aarja Health produserer rene, høyopptakelige og vitenskapelig dokumenterte vitaminer og mineraler i vår moderne fabrikk i Finland. Gjennom naturlige kosttilskudd er målet vårt å lage enkle løsninger som gir en god helse i hverdagen.

NATURLIGE, HØYKVALITETS INGREDIENSER

EGEN FABRIKK I FINLAND

40-ÅRS ERFARING

Familiebedrift

Aarja Health ble grunnlagt av Håkon og Elisabeth som etter en vanskelig sykdomsperiode ønsket å finne en naturlig vei til bedre helse. De høykvalitetsproduktene de ønsket seg fantes ikke på markedet, så de begynte sin egen reise for å utvikle disse kosttilskuddene, noe de lyktes med - Nå fortsetter paret sin reise, som DU også kan ta del i gjennom produkter av høyeste kvalitet.

Inspirert av samisk visdom

Våre røtter er fra Nord-Skandinavia, hvor våre samiske forfedre har levd i pakt med naturen gjennom flere generasjoner, og forvaltet land og vann med stor respekt og omsorg. Samenes helhetlige syn på hvordan deres helse påvirkes av miljøet rundt dem, er noe som inspirerer oss.