"Nå begynner jeg å kjenne meg selv igjen, og det føles veldig bra!"

Hildegunn har alltid vært en energibunt, men energien forsvant på grunn av den dårlige helsen. Etter bare noen uker med OptiMSM fikk hun en helt forandret hverdag!

"Jeg har alltid slitt med ømme og stive ledd. Helt fra jeg var liten har jeg hatt utfordringer med knærne mine. Jeg har også slitt mye med armene og måtte slutte i arbeidet som hjelpepleier. Til slutt ble jeg 60% uføretrygdet.

I Møre og Romsdal er det mye ustabilt vær, dette påvirker også mine helseplager.

Selv om jeg har utfordringer i kroppen er jeg en rastløs sjel, jeg liker å være aktiv å gå turer. Jeg liker å holde orden her hjemme og jeg stiller ofte opp og passer barnebarn.

Med mine leddplager blir jeg veldig fort sliten, en blir rett og slett tappet for krefter. Energien har forsvunnet litt etter litt. Jeg gikk virkelig tom for energi i 2022 da jeg hadde covid 3 ganger i løpet av det året.

Da jeg ved en tilfeldighet kom over en annonse på sosiale medier om Aarja Healths OptiMSM og Kurkumin med ingefær & B12, ville jeg prøve dette umiddelbart.

Jeg har nå brukt produktene i kun 3 uker og energien kom raskt tilbake, og jeg fikk en mye bedre hverdag. Jeg har nå fått tilbake energien og gnisten til å gå turer og utføre daglige gjøremål hjemme, samt være sammen med venner og familie. Jeg har stabil energi gjennom dagen, og blir ikke like fort sliten som jeg ble tidligere. Det viktigste av alt er at jeg har energi og helse til å tilbringe tid med mine barnebarn. Aarja Health har gitt meg hverdagen tilbake!

Om morgen tar jeg 1 kapsel Kurkumin sammen med frokost, og 1 pose OptiMSM blandet i vann etter frokosten.

Jeg har alltid vært en energibunt, jobbet mye og gått veldig mye fjellturer. Med årene så har dette begynt å begrense seg på grunn av helsen min. Det har vært mye frustrasjon over å ikke kunne prestere like mye som før. Det ble en veldig stor nedtur da jeg ble uføretrygdet, en følelse av å være mislykket i livet. Så ung og mislykket!

Da jeg aksepterte situasjonen og fikk en jobb som var bedre egnet for meg, ble ting mye bedre. Jeg jobber nå 2 dager i uka, men selv om dette ble en god ordning for meg hadde jeg fortsatt en del utfordringer med helsen min. Dårlig med søvn, leddplager og lite energi.

Etter bare noen uker med produkter fra Aarja’s produkter har hverdagen blitt helt forandret! Mindre leddplager, bedre søvn og mer energi. Nå tenker jeg ikke på hva jeg burde gjøre, nå gjør jeg det i stedet. Nå begynner jeg å kjenne meg selv igjen, og det føles veldig bra!"

Hildegunn, 43 år fra Raudsand

HVA ER OPTIMSM?
OptiMSM består av mineralet svovel, som er kroppens fjerde viktigste mineral. Den har en kraftig antiinflammatorisk og betennelsesdempende effekt, og er viktig for mange funksjoner i kroppen. Energimetabolismen, celleoptimalisering, bidrar til bedre leddhelse og restitusjon blant annet.

HVEM TRENGER MSM?
Vi kan få underskudd på svovel ved disse tilstandene:

 • muskelsvinn, p.g.a. sykdom eller høy alder
 • kroniske betennelser. F.eks. i mage/tarm eller muskler og ledd
 • hard trening
 • høy alder
 • lite mat eller ensidig kosthold

Eldre er oftere utsatt for svovelmangel. Vegetarianere som ikke spiser kjøtt, eller andre som spiser generelt lite mat, er også utsatt. MSM blir også ofte kalt for ”skjønnhetsmineralet”, ettersom det er kjent for å være godt for hud, hår og negler.

Vår bestselger OptiMSM er verdens reneste MSM og har mange kliniske studier bak seg. Vi får inn utrolig mange gode tilbakemeldinger på vår OptiMSM, og det som går igjen er mer energi, mindre leddplager, bedre søvn og finere hud blant annet.

DETOX AV KROPPEN
OptiMSM setter i gang kroppens eget detox-system. Den renser leveren, nyrene og mage/tarm, og kan i forbindelse med dette gi noen kortvarige bivirkninger slik som løs mage, mild kvalme og ubehag i kroppen. Dette oppstår svært sjeldent og er av forbigående karakter og ikke farlig. Skulle du oppleve dette, er det bare å ta en pause i 5 dager og starte opp igjen med en mindre dose. Har du sensitiv mage anbefaler vi å ta produktet sammen med mat.

(Selv om Hildegunn og mange andre har kjent en forbedring ved bruk av våre produkter, er ikke dette vi noe kan garantere. Ved bruk av legemidler eller sykdomstilstander - forhør deg alltid med din lege før du starter med kosttilskudd. Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold.)

Hva gjør
OptiMSM® + C?

 • Bra for vedlikehold av sunne ledd

 • Bra for energi

 • Anti-inflammatorisk & betennelsesdempende

 • Består av kroppens 4. viktigste mineral, svovel

 • Med C-vitamin & antioksidantrike nordiske blåbær

 • Kun trygge og effektive ingredienser

 • Tusenvis av fornøyde brukere!

Prøv OptiMSM®+C med ett enkelt kjøp eller start et abonnement og spar 15 % hver måned.

Alle abonnementer er uten bindings- eller oppsigelsestid. Du kan enkelt kansellere på telefon eller mail. 14 dagers angrerett.

INGREDIENSER

Ingredienser: Mikroinnkapslet blåbær (Vaccinium Myrtillus) juicepulver (tørrstoff fra blåbærsaft, maltodekstrin), metylsulfonylmetan (OptiMSM®), L-askorbinsyre (vitamin C).

Anbefalt daglig dose inneholder: 1 pose:

Vitamin C fra askorbinsyre

500 mg (625 %**)

OptiMSM®

1500 mg***

Blåbærsaftpulver

2985 mg***

***NRV: nutrient reference value not defined.
**% of nutrient reference value

Food supplement should not be used as a substitute for a balanced and varied diet and a healthy lifestyle. The recommended daily dose should not be exceeded. The product must be kept out of reach of children. Store in original package at room temperature in a dry place.

BRUKSANVISNING

Anbefalt daglig dose: 1 pose per dag blandet med vann.

Bruk: Tilsett 1 pose i et glass med vann og rør med en teskje. Drikkes før måltider.

Når bør jeg ta OptiMSM®+C? OptiMSM®+C kan tas når som helst i løpet av dagen. Vi anbefaler imidlertid å ta det i løpet av morgenen, helst før frokost, da C-vitamin kan ha en litt oppkvikkende effekt for noen. Vi bruker selv å drikke det før frokost, for å kickstarte dagen!

Vårt bestselgende supermineral - se hva andre sier!

Aarja Health - rene, nordiske kosttilskudd

Aarja Health produserer rene, høyopptakelige og vitenskapelig dokumenterte vitaminer og mineraler i vår moderne fabrikk i Finland. Gjennom naturlige kosttilskudd er målet vårt å lage enkle løsninger som gir en god helse i hverdagen.

NATURLIGE, HØYKVALITETS INGREDIENSER

EGEN FABRIKK I FINLAND

40-ÅRS ERFARING

Familiebedrift

Aarja Health ble grunnlagt av Håkon og Elisabeth som etter en vanskelig sykdomsperiode ønsket å finne en naturlig vei til bedre helse. De høykvalitetsproduktene de ønsket seg fantes ikke på markedet, så de begynte sin egen reise for å utvikle disse kosttilskuddene, noe de lyktes med - Nå fortsetter paret sin reise, som DU også kan ta del i gjennom produkter av høyeste kvalitet.

Inspirert av samisk visdom

Våre røtter er fra Nord-Skandinavia, hvor våre samiske forfedre har levd i pakt med naturen gjennom flere generasjoner, og forvaltet land og vann med stor respekt og omsorg. Samenes helhetlige syn på hvordan deres helse påvirkes av miljøet rundt dem, er noe som inspirerer oss.