"Jeg har endelig fått hverdagen min tilbake!"

Møt Ida som har gått fra å ha sovet bort hele dagen og vært inn og ut av legekontoret til å kunne ha en aktiv hverdag igjen med småbarn og trening. Når kroppen fikk næringstoffene den trengte, så kom energien tilbake. Nå deltar hun på diverse løp og maraton med gode resultater!

EN STRESSET HVERDAG
For ca. to år siden var hverdagen til Ida en helt annen enn det den er i dag. Da jobbet hun fulltid som lærer på Alta VGS, var mor til to barn og alt det som det innebærer. Hun trente en god del, og var i tillegg engasjert som trener og instruktør på Spenst. Fra før hadde hun vært aktiv skiløper i mange år.

Jobben som lærer krevde mye av henne. Hun satt ofte til langt på natt etter at barna hadde lagt seg og rettet elevoppgaver. Klokken kunne bli nærmere ett før hun sa seg fornøyd, fordi hun var opptatt av å gjøre en god jobb. Søvnen ble også deretter, det vil si altfor få antall timer søvn per natt.

I tillegg hadde hun en mann som jobbet mye borte, og hun var alene med ansvaret store deler av tiden. På hjemmefronten hadde hun alltid et par prosjekter liggende:

"Jeg hadde rett og slett vanskelig for å sitte i ro. Det var alltid noe å male eller bygge hjemme, eller hagearbeid." kan Ida fortelle.

Det var dømt til å gå galt. Mannen hennes hadde forsøkt utallige ganger å si i fra til henne at hun ikke kunne holde på slik.

SÅ KOM SMELLEN
"Man ser det ikke selv når man står midt opp i det, man blir rett og slett blind på sin egen situasjon", innrømmer Ida.

Kostholdet hadde heller ikke vært å bra, fordi hun ikke hadde hatt tid å fokusere på det. Ida var i utgangspunktet opptatt av helse og kosthold, men hadde rett og slett ikke tid eller energi til å lage næringsrik mat.

"Jeg vet jo at ferdigmat fra butikken ikke har det man trenger av næringsstoffer, så kroppen min hadde garantert et behov for tilskudd." forteller Ida.

Plutselig en dag gikk det opp for henne, da smellen kom i jula 2023. Da juleferien endelig stod for døren, endte det med at hun sov hele dagen. Hun hadde ingen energi til å være ute med barna, gå på ski eller ake.

BLE BARE UVEL OG KVALM
Ida ble bare liggende på sofaen og var totalt utslitt. I januar klarte hun å gå på jobb i to uker, før det sa pang. Hun opplevde å bli kvalm da hun gikk på jobb, og ble veldig fort sint og hadde en kort lunte.

"Jeg skjønte at det var jobben som var verst for meg. Når jeg kom på jobb ble jeg uvel og fikk hjertebank. Det var nok kroppens reaksjon på at jeg ikke skulle tilbake hit igjen.

Ida var syk hele denne tiden, og ble ikke frisk. Hun var forkjølt, fikk influensa, var hele tiden slapp og hostet. Hun dro til legen og fikk påvist lavt immunforsvar. Hennes lymfeknuter var i tillegg hovne og hun hadde lave nivåer av de hvite blodcellene, leukocytter. Kroppen hadde rett og slett en infeksjon, og slik pågikk det i flere uker. Hun ble til og med utredet for blodkreft.

FORSTO AT HUN MÅTTE TA VARE PÅ SEG SELV
"Jeg hadde ingen overskudd etter jobb til å være med barna. Når det gikk såpass utover barna, skjønte jeg at jeg måtte gjøre noe" sier Ida.

Da begynte jobben med å ta vare på seg selv. Det var da hun kontaktet Aarja Health for første gang. Hun hadde sett flere annonser, i tillegg kjente hun flere personer i Alta som hadde hatt positive erfaringer med tilskuddene.

Hun startet med å ta en vitaminsjekk, og vi i Aarja hadde ikke sett så dårlige resultater før på de 2-3 årene vi hadde testet våre kunder. Utifra testen kunne vi tilpasse de tilskuddene som Ida trengte å ta. Deretter fikk hun veiledning om hvordan de tas på en mest optimal måte.

I tillegg tilbyr vi Bemer-behandling, en magnetmatte som man ligger på 16 minutter hver dag og som øker mikroblodsirkulasjon i kroppen. Alt handler om å få kroppen til å hjelpe seg selv. Ved å få i gang blodsirkulasjon, vil man få opp immunforsvaret, øke utrenselen av kroppen, øke oksygenopptaket i cellene og øke den generelle helsetilstanden. Dette øker også opptakelsen av næringsstoffer i blodet til alle organer i kroppen.

GIKK SAKTE MEN SIKKERT FREMOVER
Ida begynte å ta OptiMSM, Multivitamin/mineral, Magnesium, Omega3, kollagen daglig. Etter en måned begynte hun endelig å kjenne seg bedre. Hun tok en ny vitamintest og resultatene var mye bedre enn første gang.

I denne perioden gikk det mye opp og ned, og formen og energien svingte veldig. Hun kunne være oppe å gå én dag, men dagene etter ble hun liggende igjen. Men det gikk heldigvis sakte, men sikkert fremover.

Lymfeknutene forsvant og hun har ikke vært syk siden. Det ble færre av de dagene hun lå og sov hele dagen. Hun forsøkte å starte opp treningen igjen, men det var veldig tungt, klarte såvidt å springe en kilometer.

Etter 2 måneder vare vitaminsjekken på topp, og Ida følte seg endelig som seg selv igjen. Det var en helt annen person som kom inn døren nå, i motsetning til den første gangen vi så henne.

Med kun 16 minutter Bemermatte 5 dager i uka og en god kosttilskuddsrutine, var helsen hennes totalforandret og hun kan nå trene som tidligere og være aktiv med barna igjen.

"Nå er jeg med på diverse løp og konkurranser igjen og ble niende beste dame av over 1000 deltakere på Midnight Sun Marathon denne helgen!" avslutter en fornøyd Ida.

Slik ser dagen min ut med Aarja:

"Jeg starter morgenen med et glass OptiMSM blandet med Mind+Body Boost. Jeg tar også to kapsler med Kollagen.

Pga. mine utfordringer med lave jernlagre passer jeg på å få i meg nok C-vitamin til i løpet av dagen, slik at kroppen lettere kan ta opp jern fra de ulike måltidene. Her bruker jeg enten å ta en ekstra pose med OptiMSM, eller en tablett med Sink og C-vitamin, av og til tar jeg et par av barnas C-vitamin tabletter.

Når jeg skal ut å trene har jeg stort sett med meg Sporty Boost. Dette gir meg ekstra energi underveis i økta, og sørger for at jeg opprettholder saltbalansen slik at restitusjonen etter økta blir bedre. På varme sommerdager kan jeg også drikke Sporty Boost dersom jeg svetter mye.

Om kvelden tar jeg fast to tabletter magnesium, en kalsium og to Omega 3 Krill. B12 og D3 tar jeg etter behov.

Jeg synes det er enklest å ta produktene morgen og kveld, for da husker jeg å ta tilskuddene hver dag. Jeg har erfart at kontinuitet og varighet er svært viktig for å få den effekten man ønsker av produktene."

Ida, 34 år fra Bardu, men bosatt i Alta.

(Selv om Ida og mange andre har kjent en forbedring ved bruk av våre produkter, er ikke dette vi noe kan garantere. Ved bruk av legemidler - forhør deg alltid med din lege før du starter med kosttilskudd. Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold.)

 

Prøv Idas favoritter i dag!

Mind + Body Boost Multivitamin

Aarja Health - rene, nordiske kosttilskudd

Aarja Health produserer rene, høyopptakelige og vitenskapelig dokumenterte vitaminer og mineraler i vår moderne fabrikk i Finland. Gjennom naturlige kosttilskudd er målet vårt å lage enkle løsninger som gir en god helse i hverdagen.

NATURLIGE, HØYKVALITETS INGREDIENSER

EGEN FABRIKK I FINLAND

40-ÅRS ERFARING

Familiebedrift

Aarja Health ble grunnlagt av Håkon og Elisabeth som etter en vanskelig sykdomsperiode ønsket å finne en naturlig vei til bedre helse. De høykvalitetsproduktene de ønsket seg fantes ikke på markedet, så de begynte sin egen reise for å utvikle disse kosttilskuddene, noe de lyktes med - Nå fortsetter paret sin reise, som DU også kan ta del i gjennom produkter av høyeste kvalitet.

Inspirert av samisk visdom

Våre røtter er fra Nord-Skandinavia, hvor våre samiske forfedre har levd i pakt med naturen gjennom flere generasjoner, og forvaltet land og vann med stor respekt og omsorg. Samenes helhetlige syn på hvordan deres helse påvirkes av miljøet rundt dem, er noe som inspirerer oss.