"Mye i livet kan ikke kontrolleres, men våre livsvalg kan vi velge selv"

Janne har i flere år slitt med kronisk spenningshodepine.

Ved hjelp av en helhetlig livsendring og Aarja Healths Trippel Magnesium er hennes hverdag blitt mye bedre.

Les Jannes historie nedenfor.

KRONISK SPENNINGSHODEPINE
Janne er 42 år og bor i Alta sammen med mann og snart to voksne barn. Hun er utdannet innen forebyggende og helsefremmende arbeid, og er i tillegg instruktør i medisinsk yoga.

For noen år tilbake havnet hun i en ulykke som resulterte i en kronisk spenningshodepine som vedvarte over flere år. Denne kunne være veldig intens i perioder og preget hverdagen hennes negativt.

Janne skjønte at hun måtte gjøre noen grep i forhold til egen helse, og ble veldig bevisst på hva hun selv kunne endre på.

EN HELHETLIG TILNÆRMING
"Mye i livet kan ikke kontrolleres, men våre livsvalg kan vi velge selv. Her kommer den helhetlige tankegangen inn. Hva kunne jeg selv gjøre som kunne forbedre min hverdag?"

Hun begynte å teste et mer naturlig kosthold med rene matvarer, og mindre ferdigbehandlet mat. Mer bevegelse og mer hvile ble også innført.

"Det handler om å finne en balanse i hverdagen. Jeg merket fort at mye stress forverret hodepinen, og dermed ble både bevegelse og hvile viktig for å redusere stresset mest mulig."


15% rabatt på Trippel Magnesium ved bestilling av abonnement. Kan avbestilles når som helst!


INSTRUKTØR I MEDISINSK YOGA
Hun begynte å ta yoga-timer for å se om det kunne ha en innvirkning. Da hun merket en forbedring i hennes tilstand etter yoga-timene, bestemte hun seg for å satse videre på dette og startet på kurs for å bli medisinsk yogainstruktør. Kursene tok hun både i Oslo og på Bali, og holder nå ukentlige kurs på Æventyr Yogasenter i Alta.

I tillegg hadde hun lest at magnesium kunne redusere hodepine dersom man tar stor nok dose og bestemte seg for å prøve dette. Hun merket ikke noen spesiell effekt da, og ga det opp.

MAGNESIUM FRA AARJA HEALTH
Ved en senere anledning kom hun over Aarja Healths Trippel Magnesium og bestemte seg for å gi det et nytt forsøk. Denne gangen merket hun derimot en bedre effekt.

"Det kan jo være tilfeldig at det nå hadde en virkning, men det vet man jo aldri. Uansett så har Aarja Magnesium blitt en del av min hverdag fordi jeg merker at den hjelper på min spenningshodepine, i tillegg til flere gode helseeffekter."

I og med at Janne trener en del, og elsker å ta lange fjellturer, så merker hun også en raskere restitusjon etter trening. Sjeldent får hun gangsperre eller muskelverk etter at hun begynte med magnesium.

"Til og med søvnen har blitt bedre, og jeg har ingen muskelkramper på natta lengre. Jeg kan kjenne at kroppen har blitt roligere" forteller Janne, og fortsetter: "En annen fordel med Magnesium er at fordøyelsen er bedre. Den setter fart på magen min ihvertfall!"

HVORDAN BRUKE MAGNESIUM?
Janne tar 1 tablett Magnesium til frokost og 2 tabletter sammen med kveldsmat om kvelden før hun legger seg. Dette fordi Magnesium kan roe ned nervesystem og stressnivå. I tillegg forhindrer Magnesium leggkramper, noe som kan forårsake en dårligere søvnkvalitet.


Sov bedre og uten leggkramper!

Prøv Trippel Magnesium i dag

Spar 15% på abonnement. Du bestemmer selv antall og leveringsfrekvens. Hver boks inneholder 90 tabletter og vil holde 1-3 måneder, avhengig av ditt forbruk.

Abonnementet er uten bindings- eller oppsigelsestid. Du vil alltid få tilsendt en mail et par dager før vi belaster ditt betalingskort slik at du kan endre ditt abonnement om du ønsker det.

Spar 15% på abonnement

  • Bra for hjertet, musklene, søvn, energi, leggkramper, blodtrykket og benbygningen

  • Enkle å svelge, bra for magen

  • Består av de 3 beste magnesiumsvariantene sitrat, bisglysinat og taurinat

  • Med sink og B6 som gir bedre opptak i kroppen

  • Kun trygge og effektive ingredienser

  • Tusenvis av fornøyde brukere!

Se hva andre sier!

Aarja Health - rene, nordiske kosttilskudd

Aarja Health produserer rene, høyopptakelige og vitenskapelig dokumenterte vitaminer og mineraler i vår moderne fabrikk i Finland. Gjennom naturlige kosttilskudd er målet vårt å lage enkle løsninger som gir en god helse i hverdagen.

NATURLIGE, HØYKVALITETS INGREDIENSER

EGEN FABRIKK I FINLAND

40-ÅRS ERFARING

Familiebedrift

Aarja Health ble grunnlagt av Håkon og Elisabeth som etter en vanskelig sykdomsperiode ønsket å finne en naturlig vei til bedre helse. De høykvalitetsproduktene de ønsket seg fantes ikke på markedet, så de begynte sin egen reise for å utvikle disse kosttilskuddene, noe de lyktes med - Nå fortsetter paret sin reise, som DU også kan ta del i gjennom produkter av høyeste kvalitet.

Inspirert av samisk visdom

Våre røtter er fra Nord-Skandinavia, hvor våre samiske forfedre har levd i pakt med naturen gjennom flere generasjoner, og forvaltet land og vann med stor respekt og omsorg. Samenes helhetlige syn på hvordan deres helse påvirkes av miljøet rundt dem, er noe som inspirerer oss.