JON HENRIK FJÄLLGREN

"Att naturen är basen för vår överlevnad och att allting hänger samman är helt naturligt för mig."

Jon Henrik Fjällgren

Hovedambassadør og medeier i Aarja Health

Med sin samiske bakgrunn, sterke tilknytning til naturen og sitt holistiske syn på helse, kunne ikke vi fått en bedre ambassadør for Aarja Health. I tillegg lager han helt magisk musikk og joik som virkelig anbefales å oppleve.

Nå blir Jon Henrik medeier og hovedambassadør for Aarja Health, og vi gleder oss veldig til samarbeidet! Aarja og Jon Henrik deler verdier knyttet til naturen og det rene og uberørte. Alt dette er sentrale elementer i produksjonsfilosofien av kosttilskuddene til Aarja Health.

Bakgrunn

Da Jon Henrik var seks måneder gammel ble han adoptert fra en indianerlandsby i Colombia til Mittådalens sameby i Härjedalen. Kjærligheten til musikk har alltid vært i livet hans, helt siden han begynte å spille piano i en tidlig alder.

I hans oppvekst som var veldig vanskelig, ble musikk en måte å finne styrke på. Gjennom musikk kan Jon Henrik uttrykke ting som ikke kan beskrives med ord. Joiken er en måte å spre den samiske arven videre på og takket være suksessen har han i dag muligheten til å dele og spre sin kjærlighet til den samiske musikken og kulturarven!

Lidenskapelig opptatt av mental og fysisk helse

"Som mange sikkert allerede har fått med seg, er jeg ekstremt lidenskapelig opptatt av mental og fysisk helse. Jeg har i mange år prøvd å både trene og spise riktig, men også sett etter kosttilskudd med vitaminer og mineraler. Langs min vei kom jeg i kontakt med Aarja Health, som er en samisk-inspirert bedrift som produserer nordiske kosttilskudd av høy kvalitet.

Hva jeg liker spesielt godt er at de bruker nordiske ingredienser i sine produkter, slik som furubark og chaga, fordi det er her oppe i Arktiske strøk vi har den virkelige supermaten. Det barske og hardføre klimaet gjør at plantene som vokser her blir ekstra kraftfulle og næringsrike for å overleve."

JON HENRIK FJÄLLGREN

JON HENRIKs FAVORITTER