"Før eksisterte jeg bare, nå føler jeg at jeg lever"

Etter en smell i 2009 fikk Kirsti mye plager i kroppen og mistet energien.

Les mer om hvordan hun fikk energien og hverdagen tilbake med blant annet vårt bestselgende supermineral OptiMSM®+C!

Kirsti fra Alta har arbeidet mye hele sitt liv, og har i tillegg hatt sin egen bedrift. De siste årene har hun kjent at hun bare ble mer og mer sliten og mistet energien, hvor hun til slutt møtte veggen i 2009. Da ble hun sykemeldt 100% i 3 måneder.

"Etter dette hadde jeg det ikke bra, men likevel karret jeg meg på jobb. Når man har egen bedrift så må man bare prestere, nesten uansett hva" forteller Kirsti. Hun hadde kun energi til å gå på jobb, men var helt ødelagt da hun kom hjem. I tillegg hadde hun mye plager i kroppen. Slik gikk hun i mange år, jobbet 50% og var 50% ufør.

BEGYNTE Å LURE PÅ OM HUN TULLET
Hun hadde store problemer med ømme og stive ledd, i tillegg til restless legs, og en betennelsestilstand i kroppen.

"Til slutt begynner man å lure på om man tuller, jeg slet med et kne den ene dagen, og dagen etter flyttet det seg til armen. Det flyttet seg gjennom kroppen fra dag til dag." husker hun. "Man blir forferdelig sliten av å ha det slik hele tiden."

ENERGIEN KOM UMIDDELBART TILBAKE
For ca 2 år siden ble hun tipset om Aarja Healths OptiMSM og Kurkumin med ingefær & B12, og begynte med disse umiddelbart.

"Jeg ble anbefalt å ta 2 poser OptiMSM hver dag. I tillegg tok jeg en kapsel Kurkumin som hjelper på betennelser og inflammasjoner, og som kan virke naturlig smertelindrende. Nesten umiddelbart kjente jeg at energien kom tilbake!" sier Kirsti, og fortsetter:

"Tidligere hadde jeg kun energi til å lage middag etter jobb, ingenting annet. Nå fikk jeg energi til andre ting, slik som å bake, trimme og være aktiv med barnebarn på ettermiddagen! Slik har jeg ikke hatt det på mange år. Det er helt utrolig!"

"NÅ FØLER JEG AT JEG LEVER"
Der hun tidligere hadde følt at hun kun eksisterte på jobb, fikk hun nå mer energi til å være mer kreativ, og å være litt mer "på" i løpet av arbeidsdagen. "Før eksisterte jeg bare, nå føler jeg at jeg lever!" kan en glad og fornøyd Kirsti fortelle oss.

"Nettene er helt annerledes nå, før plagdes jeg mye og måtte bytte stilling hvert 5. minutt. Sånn har jeg det ikke mer. Med Trippel Magnesium fra Aarja har jeg i tillegg blitt helt kvitt "restless legs", noe jeg også tidligere plagdes med på natta." forteller Kirsti.

DATTEREN ER AARJAS AMBASSADØR
Hennes datter Martine Hoaas, som er en profesjonell triatlet, er også en av Aarjas mange fine ambassadører, men dette hadde ikke Kirsti fått med seg. Martine bor for tiden i Danmark, men er hjemme i Alta et par ganger i året. En av gangene skulle Kirsti hjelpe datteren å ta bilder av henne og noen produkter nede i fjæra i Alta. Da viste det seg at det var Aarja's produkter som hun allerede bruker selv!

"Siden Martine skal prestere i toppsjiktet i sin idrett, er hun svært nøye på hva hun putter i kroppen. Hun bruker Aarjas produkter fordi de er så effektive, rene, og naturlige! I tillegg øker det hennes prestasjoner innenfor idretten, og gjør at restitusjonstiden går mye raskere." kan en stolt mamma fortelle.

ET HELT ANNET LIV
Nå føler Kirsti at hun har et helt annet liv enn tidligere. "Først trodde jeg det var alderen, men det har ikke bare noe med det å gjøre. Det er så deilig å kjenne at jeg endelig kan gjøre ting jeg har lyst å gjøre." avslutter Kirsti.

HVA ER OPTIMSM?
OptiMSM består av mineralet svovel, som er kroppens fjerde viktigste mineral. Den har en kraftig antiinflammatorisk og betennelsesdempende effekt, og er viktig for mange funksjoner i kroppen. Energimetabolismen, celleoptimalisering, bidrar til bedre leddhelse og restitusjon blant annet.

HVEM TRENGER MSM?
Vi kan få underskudd på svovel ved disse tilstandene:

 • muskelsvinn, p.g.a. sykdom eller høy alder
 • kroniske betennelser. F.eks. i mage/tarm eller muskler og ledd
 • hard trening
 • høy alder
 • lite mat eller ensidig kosthold

Eldre er oftere utsatt for svovelmangel. Vegetarianere som ikke spiser kjøtt, eller andre som spiser generelt lite mat, er også utsatt. MSM blir også ofte kalt for ”skjønnhetsmineralet”, ettersom det er kjent for å være godt for hud, hår og negler.

Vår bestselger OptiMSM er verdens reneste MSM og har mange kliniske studier bak seg. Vi får inn utrolig mange gode tilbakemeldinger på vår OptiMSM, og det som går igjen er mer energi, mindre leddsplager, bedre søvn og finere hud blant annet.

DETOX AV KROPPEN
OptiMSM setter i gang en detox av kroppen. Den renser leveren, nyrene og mage/tarm, og kan i forbindelse med dette gi noen kortvarige bivirkninger slik som løs mage, mild kvalme og ubehag i kroppen. Dette oppstår svært sjeldent og er av forbigående karakter og ikke farlig. Skulle du oppleve dette, er det bare å ta en pause i 5 dager og starte opp igjen med en mindre dose. Har du sensitiv mage anbefaler vi å ta produktet sammen med mat.

(Selv om Kirsti og mange andre har kjent en forbedring ved bruk av våre produkter, er ikke dette vi noe kan garantere. Ved bruk av legemidler - forhør deg alltid med din lege før du starter med kosttilskudd. Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold.)

Hva gjør
OptiMSM® + C?

 • Bra for vedlikehold av sunne ledd

 • Bra for energi

 • Anti-inflammatorisk & betennelsesdempende

 • Består av kroppens 4. viktigste mineral, svovel

 • Med C-vitamin & antioksidantrike nordiske blåbær

 • Kun trygge og effektive ingredienser

 • Tusenvis av fornøyde brukere!

Prøv OptiMSM®+C med ett enkelt kjøp eller start et abonnement og spar 15 % hver måned.

Alle abonnementer er uten bindings- eller oppsigelsestid. Du kan enkelt kansellere på telefon eller mail. 14 dagers angrerett.

INGREDIENSER

Ingredienser: Mikroinnkapslet blåbær (Vaccinium Myrtillus) juicepulver (tørrstoff fra blåbærsaft, maltodekstrin), metylsulfonylmetan (OptiMSM®), L-askorbinsyre (vitamin C).

Anbefalt daglig dose inneholder: 1 pose:

Vitamin C fra askorbinsyre

500 mg (625 %**)

OptiMSM®

1500 mg***

Blåbærsaftpulver

2985 mg***

***NRV: nutrient reference value not defined.
**% of nutrient reference value

Food supplement should not be used as a substitute for a balanced and varied diet and a healthy lifestyle. The recommended daily dose should not be exceeded. The product must be kept out of reach of children. Store in original package at room temperature in a dry place.

BRUKSANVISNING

Anbefalt daglig dose: 1 pose per dag blandet med vann.

Bruk: Tilsett 1 pose i et glass med vann og rør med en teskje. Drikkes før måltider.

Når bør jeg ta OptiMSM®+C? OptiMSM®+C kan tas når som helst i løpet av dagen. Vi anbefaler imidlertid å ta det i løpet av morgenen, helst før frokost, da C-vitamin kan ha en litt oppkvikkende effekt for noen. Vi bruker selv å drikke det før frokost, for å kickstarte dagen!

Vårt bestselgende supermineral - se hva andre sier!

Aarja Health - rene, nordiske kosttilskudd

Aarja Health produserer rene, høyopptakelige og vitenskapelig dokumenterte vitaminer og mineraler i vår moderne fabrikk i Finland. Gjennom naturlige kosttilskudd er målet vårt å lage enkle løsninger som gir en god helse i hverdagen.

NATURLIGE, HØYKVALITETS INGREDIENSER

EGEN FABRIKK I FINLAND

40-ÅRS ERFARING

Familiebedrift

Aarja Health ble grunnlagt av Håkon og Elisabeth som etter en vanskelig sykdomsperiode ønsket å finne en naturlig vei til bedre helse. De høykvalitetsproduktene de ønsket seg fantes ikke på markedet, så de begynte sin egen reise for å utvikle disse kosttilskuddene, noe de lyktes med - Nå fortsetter paret sin reise, som DU også kan ta del i gjennom produkter av høyeste kvalitet.

Inspirert av samisk visdom

Våre røtter er fra Nord-Skandinavia, hvor våre samiske forfedre har levd i pakt med naturen gjennom flere generasjoner, og forvaltet land og vann med stor respekt og omsorg. Samenes helhetlige syn på hvordan deres helse påvirkes av miljøet rundt dem, er noe som inspirerer oss.