Historien om Hildegunn | En forandret hverdag

Historien om Hildegunn | En forandret hverdag

"Jeg har alltid slitt med ømme og stive ledd. Helt fra jeg var liten har jeg hatt utfordringer med knærne mine. Jeg har også slitt mye med armene og måtte slutte i arbeidet som hjelpepleier. Til slutt ble jeg 60% uføretrygdet.

Sliten og problemer med ledd

I Møre og Romsdal er det mye ustabilt vær, dette påvirker også mine helseplager.

Selv om jeg har utfordringer i kroppen er jeg en rastløs sjel, jeg liker å være aktiv å gå turer. Jeg liker å holde orden her hjemme og jeg stiller ofte opp og passer barnebarn.

Med mine leddplager blir jeg veldig fort sliten, en blir rett og slett tappet for krefter. Energien har forsvunnet litt etter litt. Jeg gikk virkelig tom for energi i 2022 da jeg hadde covid 3 ganger i løpet av det året.

Da jeg ved en tilfeldighet kom over en annonse på sosiale medier om Aarja Healths OptiMSM og Kurkumin med ingefær & B12, ville jeg prøve dette umiddelbart.

Jeg har nå brukt produktene i kun 3 uker og energien kom raskt tilbake, og jeg fikk en mye bedre hverdag. Jeg har nå fått tilbake energien og gnisten til å gå turer og utføre daglige gjøremål hjemme, samt være sammen med venner og familie. Jeg har stabil energi gjennom dagen, og blir ikke like fort sliten som jeg ble tidligere. Det viktigste av alt er at jeg har energi og helse til å tilbringe tid med mine barnebarn. Aarja Health har gitt meg hverdagen tilbake!

Når jeg står opp tar jeg 1 kapsel KOLLAGEN som skal tas på tom mage. Så bruker jeg å ta 1 KURKUMIN, 1 MAGNESIUM og 2 OMEGA3 kapsler sammen med frokost. Etter frokost tar jeg 1 pose OptiMSM. Til kvelden tar jeg 1 tablett magnesium igjen.

Jeg tar en kapsel Kurkumin hver dag som hjelper på betennelser og inflammasjoner, og som kan bidra til å lindre ømme og stive ledd. Jeg har ikke trengt å ta sterke medikamenter etter jeg startet opp med disse produktene - bare det sier en hel del!

Jeg har alltid vært en energibunt, jobbet mye og gått veldig mye fjellturer. Med årene så har dette begynt å begrense seg på grunn av helsen min. Det har vært mye frustrasjon over å ikke kunne prestere like mye som før. Det ble en veldig stor nedtur da jeg ble uføretrygdet, en følelse av å være mislykket i livet. Så ung og mislykket!

Da jeg aksepterte situasjonen og fikk en jobb som var bedre egnet for meg, ble ting mye bedre. Jeg jobber nå 2 dager i uka, men selv om dette ble en god ordning for meg hadde jeg fortsatt en del utfordringer med helsen min. Dårlig med søvn, leddplager og lite energi.

Etter bare noen uker med produkter fra Aarja’s produkter har hverdagen blitt helt forandret! Mindre leddplager, bedre søvn og mer energi. Nå tenker jeg ikke på hva jeg burde gjøre, nå gjør jeg det i stedet. Nå begynner jeg å kjenne meg selv igjen, og det føles veldig bra!"

Hildegunn, 43 år fra Raudsand

(Selv om Hildegunn og mange andre har kjent en forbedring ved bruk av våre produkter, er ikke dette vi noe kan garantere. Ved bruk av legemidler eller sykdomstilstander - forhør deg alltid med din lege før du starter med kosttilskudd. Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold.)

Tilbake til bloggen