En dame ligger på ryggen. I bildet synes bare hennes ene skulder og halve overkroppen, men ikke hodet. Hun har på en svart singlet og ved siden av henne ligger en boks med kosttilskuddet OptiMSM+C

Kan OptiMSM+C forhindre hårtap og gjøre håret fyldigere?

Håret vårt er viktig for oss, det sier noe om hvem vi er, og kan ofte påvirke vår selvfølelse. Ikke minst beskytter det oss mot elektromagnetisk stråling, sol, insektbitt, og isolerer mot varmetap eller økt varme.

Hvem ønsker vel ikke et sterkt og skinnende flott hår og helst unngå å miste hår? Den gode nyheten er at vi kanskje kan hjelpe deg med det!

En spennende klinisk studie

Å finne gode ingredienser som er trygge, effektive og vel dokumenterte var og er selve grunnlaget for vår filosofi når vi skulle utvikle våre produkter. 

OptiMSM+C er intet unntak, og du har sikkert hørt en god del allerede om det - men visste du at det er utført en klinisk studie med svært positive resultater for håret?

41 menn og kvinner deltok på denne studien som varte i 120 dager. De inntok 1 000 mg OptiMSM hver dag i denne perioden.

Oppsiktsvekkende resultater

  • 82,9% av deltakerne sa at de mistet mye mindre hår enn før, etter 120 dager.

  • 87,8% merket at håret var blitt sterkere og mer motstandsdyktig etter 120 dager.

  • 80% opplevde at håret fikk mer volum.

  • 90% sa at nye hårstrå ble observert etter kun 45 dager.

Hvordan kan OptiMSM bidra til bedre og sunnere hår?

For å oppnå et sterkt og sunt hår må man begynne fra innsiden. For det første trengs det en jevn tilførsel av svovel, noe tilskuddet MSM kan bidra med.

Svovel er en viktig bestanddel i proteinet keratin som finnes i hud, hår og negler. Håret vårt består av 95% keratin. Svovel er også viktig for dannelsen av kollagen og elastin.

Vanligvis finnes svovel naturlig i maten vår men dersom man steker eller koker råvarene ødelegges mye av næringsstoffene. 

Det som går igjen hos personer med hårtap er at de også har en kronisk inflammasjon eller betennelse i kroppen.

MSM har i tillegg vist seg å være kraftig anti-inflammatorisk, og sammen med tilførsel av svovel kan dette forbedre hårbunnen, redusere hårtap og hjelpe til med fremveksten av tykkere hår.

BESTILL OPTIMSM+C HER

Tilbake til bloggen