"Før eksisterte jeg bare, nå føler jeg at jeg lever!" Les Kirstis utrolige historie!

"Før eksisterte jeg bare, nå føler jeg at jeg lever!" Les Kirstis utrolige historie!

Kirsti fra Alta har arbeidet mye hele sitt liv, og har i tillegg hatt sin egen bedrift. De siste årene har hun kjent at hun bare ble mer og mer sliten og mistet energien, hvor hun til slutt møtte veggen i 2009. Da ble hun sykemeldt 100% i 3 måneder. 

"Etter dette hadde jeg det ikke bra, men likevel karret jeg meg på jobb. Når man har egen bedrift så må man bare prestere, nesten uansett hva" forteller Kirsti. Hun hadde kun energi til å gå på jobb, men var helt ødelagt da hun kom hjem. I tillegg hadde hun mye smerter i kroppen. Slik gikk hun i mange år, jobbet 50% og var 50% ufør.

FIBROMYALGI OG BETENNELSE
Hos legen fikk hun konstatert fibromyalgi, en sykdom av ukjent årsak som medfører kroniske smerter i muskler og ledd, og som er vanskelig å behandle. I tillegg hadde hun restless legs, og en betennelsestilstand i kroppen.

"Til slutt begynner man å lure på om man tuller, jeg hadde vondt i et kne den ene dagen, og vondt i armen dagen etter. Smertene flyttet seg gjennom kroppen fra dag til dag." husker hun. "Man blir forferdelig sliten av å gå og ha vondt i kroppen hele tiden."

ENERGIEN KOM UMIDDELBART TILBAKE
For ca 2 år siden ble hun tipset om Aarja Healths OptiMSM+C og Kurkumin, og begynte med disse umiddelbart. 

"Jeg ble anbefalt å ta OptiMSM som en kur inntil første pakken var tom, og startet med 3-4 poser hver dag. Nesten umiddelbart kjente jeg at energien kom tilbake!" sier Kirsti, og fortsetter: "Tidligere hadde jeg kun energi til å lage middag etter jobb, ingenting annet. Nå fikk jeg energi til andre ting, slik som å bake, trimme og være aktiv med barnebarn på ettermiddagen! Slik har jeg ikke hatt det på mange år. Det er helt utrolig!"

"NÅ FØLER JEG AT JEG LEVER"
Der hun tidligere hadde følt at hun kun eksisterte på jobb, fikk hun nå mer energi til å være mer kreativ, og å være litt mer "på" i løpet av arbeidsdagen. "Før eksisterte jeg bare, nå føler jeg at jeg lever!" kan en glad Kirsti fortelle oss. 

"Nettene er helt annerledes nå, før hadde jeg utrolig mye smerter og måtte bytte stilling hvert 5. minutt. Sånn har jeg det ikke mer. Jeg har mye, mye mindre smerter nå, og med Magnesium fra Aarja har jeg i tillegg blitt helt kvitt "restless legs", noe jeg også tidligere plagdes med på natta." forteller Kirsti.

DATTEREN ER AARJAS AMBASSADØR
Hennes datter Martine Hoaas, som er en profesjonell triatlet, er faktisk en av Aarjas mange fine ambassadører, men dette hadde ikke Kirsti fått med seg. Martine bor for tiden i Danmark, men er hjemme i Alta et par ganger i året. En av gangene skulle Kirsti hjelpe datteren å ta bilder av henne og noen produkter nede i fjæra i Alta. Da viste det seg at det var Aarjas produkter som hun allerede går på selv! 

"Siden Martine skal prestere i toppsjiktet, er hun svært nøye på hva hun putter i kroppen. Hun bruker Aarjas produkter fordi de er så rene, og naturlige! I tillegg øker det hennes prestasjoner innenfor idretten, og gjør at restitusjonstiden går mye fortere." kan en stolt mamma fortelle.

ET HELT ANNET LIV
Nå føler Kirsti at hun har et helt annet liv enn tidligere. "Først trodde jeg det var alderen, men det har ikke bare noe med det å gjøre. Det er så deilig å kjenne at jeg endelig kan gjøre ting jeg har lyst å gjøre." avslutter Kirsti.

DERFOR BØR DU BLI KJENT MED OPTIMSM
OptiMSM består av mineralet svovel, som er kroppens fjerde viktigste mineral. Den har en kraftig antiinflammatorisk og betennelsesdempende effekt, og brukes ofte av de med slitasjegikt, revmatisme og senebetennelse.

HVEM TRENGER MSM?
Vi kan få underskudd på svovel ved disse tilstandene:

  • muskelsvinn, p.g.a. sykdom eller høy alder
  • kroniske betennelser. F.eks. i mage/tarm eller muskler og ledd
  • hard trening
  • høy alder
  • lite mat eller ensidig kosthold

Eldre er oftere utsatt for svovelmangel. Vegetarianere som ikke spiser kjøtt, eller andre som spiser generelt lite mat, er også utsatt. MSM blir også ofte kalt for ”skjønnhetsmineralet”, ettersom det er kjent for å være godt for hud, hår og negler.

Vår bestselger OptiMSM er verdens reneste MSM og har mange kliniske studier bak seg. 

 

 

Tilbake til bloggen