En smilende dam med kort, mørkt hår og en svart genser på, sitter på en sofa og holder et glass med kosttilskudd i. Foran henne står det en boks med kosttilskudd.

"Før eksisterte jeg bare, nå føler jeg at jeg lever!" Les Kirstis utrolige historie!

Kirsti fra Alta har arbeidet mye hele sitt liv, og har i tillegg hatt sin egen bedrift. De siste årene har hun kjent at hun bare ble mer og mer sliten og mistet energien, hvor hun til slutt møtte veggen i 2009. Da ble hun sykemeldt 100% i 3 måneder. 

"Etter dette hadde jeg det ikke bra, men likevel karret jeg meg på jobb. Når man har egen bedrift så må man bare prestere, nesten uansett hva" forteller Kirsti. Hun hadde kun energi til å gå på jobb, men var helt ødelagt da hun kom hjem. Slik gikk hun i mange år, jobbet 50% og var 50% ufør.

Betennelse i kroppen

Kirsti hadde ømme og stive ledd, restless legs, og en betennelsestilstand i kroppen.

"Til slutt begynner man å lure på om man tuller, jeg slet med det ene kneet den ene dagen, og armen dagen etter. Ubehaget flyttet seg gjennom kroppen fra dag til dag." husker hun. "Man blir forferdelig sliten av å ha det slik hele tiden."

Energien kom umiddelbart tilbake

For ca 2 år siden ble hun tipset om Aarja Healths OptiMSM+C og Kurkumin, og begynte med disse umiddelbart. 

"Jeg ble anbefalt å ta 2 poser OptiMSM hver dag. I tillegg tok jeg en kapsel Kurkumin som hjelper på betennelser og inflammasjoner, og som kan virke naturlig smertelindrende. Nesten umiddelbart kjente jeg at energien kom tilbake!" sier Kirsti, og fortsetter: "Tidligere hadde jeg kun energi til å lage middag etter jobb, ingenting annet. Nå fikk jeg energi til andre ting, slik som å bake, trimme og være aktiv med barnebarn på ettermiddagen! Slik har jeg ikke hatt det på mange år. Det er helt utrolig!"

Nå føler jeg at jeg lever

Der hun tidligere hadde følt at hun kun eksisterte på jobb, fikk hun nå mer energi til å være mer kreativ, og å være litt mer "på" i løpet av arbeidsdagen. "Før eksisterte jeg bare, nå føler jeg at jeg lever!" kan en glad Kirsti fortelle oss. 

"Nettene er helt annerledes nå, før måtte jeg bytte stilling hvert 5. minutt. Sånn har jeg det ikke mer. Jeg har det mye, mye bedre nå, og med Magnesium fra Aarja har jeg i tillegg blitt helt kvitt "restless legs", noe jeg også tidligere plagdes med på natta." forteller Kirsti.

Datteren er Aarjas ambassadør

Hennes datter Martine Hoaas, som er en profesjonell triatlet, er faktisk en av Aarjas mange fine ambassadører, men dette hadde ikke Kirsti fått med seg. Martine bor for tiden i Danmark, men er hjemme i Alta et par ganger i året. En av gangene skulle Kirsti hjelpe datteren å ta bilder av henne og noen produkter nede i fjæra i Alta. Da viste det seg at det var Aarjas produkter som hun allerede går på selv! 

"Siden Martine skal prestere i toppsjiktet, er hun svært nøye på hva hun putter i kroppen. Hun bruker Aarjas produkter fordi de er så rene, og naturlige! I tillegg øker det hennes prestasjoner innenfor idretten, og gjør at restitusjonstiden går mye fortere." kan en stolt mamma fortelle.

Et helt annet liv

Nå føler Kirsti at hun har et helt annet liv enn tidligere. "Først trodde jeg det var alderen, men det har ikke bare noe med det å gjøre. Det er så deilig å kjenne at jeg endelig kan gjøre ting jeg har lyst å gjøre." avslutter Kirsti.

Derfor bør du bli kjent med OptiMSM

OptiMSM består av mineralet svovel, som er kroppens fjerde viktigste mineral. Den har en kraftig antiinflammatorisk og betennelsesdempende effekt.

Hvem trenger MSM?

Vi kan få underskudd på svovel ved disse tilstandene:

  • muskelsvinn, p.g.a. sykdom eller høy alder
  • kroniske betennelser. F.eks. i mage/tarm eller muskler og ledd
  • hard trening
  • høy alder
  • lite mat eller ensidig kosthold

Eldre er oftere utsatt for svovelmangel. Vegetarianere som ikke spiser kjøtt, eller andre som spiser generelt lite mat, er også utsatt. MSM blir også ofte kalt for ”skjønnhetsmineralet”, ettersom det er kjent for å være godt for hud, hår og negler.

Vår bestselger OptiMSM er verdens reneste MSM og har mange kliniske studier bak seg. 

(Selv om Kirsti og mange andre har kjent en forbedring ved bruk av våre produkter, er ikke dette vi noe kan garantere. Ved bruk av legemidler eller sykdomstilstander - forhør deg alltid med din lege før du starter med kosttilskudd. Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold.) 

 

Tilbake til bloggen