En dame med kort brunt hår, solbriller og en rosa t-skjorte på, heller OptiMSM+C (vegan) pulver i en vannflaske

MSM | Pulveret som hjelper alle områder i kroppen

OptiMSM er en veldokumentert kilde til biotilgjengelig svovel, som arbeider for å bekjempe effekten av moderne dietter som mangler dette essensielle elementet. Svovel fremmer sunn hud og hår; den støtter også bindevev som elastisitet eller metabolismeveier (inkludert en som hjelper til med å fjerne giftstoffer).

Forskning viser at ved å legge til OptiMSM i kostholdet, kan det bidra til å opprettholde gode betennelsesnivåer samtidig som den øker antioksidantbeskyttelsen mot frie radikaler - alt som er viktig for å bevare ungdommeligheten!

Hva er MSM?

MSM er en forkortelse for metylsulfonylmetan, og det er en naturlig forekommende svovelforbindelse som finnes i mange forskjellige planter og dyr. Det er også kjent som "skjønnhetsmineralet" på grunn av dets evne til å forbedre helsen til hud, hår og negler.

Men det er ikke alt den kan gjøre! MSM har også kraftige anti-inflammatoriske egenskaper, noe som gjør den utmerket for å behandle tilstander som leddgikt eller karpaltunnelsyndrom. I tillegg kan den styrke immunforsvaret ditt, hjelpe med fordøyelsesproblemer, og til og med forbedre energinivået ditt! I utgangspunktet, om du har noen plager, kan MSM sannsynligvis hjelpe.

Les mer om alle helsefordelene med OptiMSM+C for hud og hår her.

Hvordan bruker jeg OptiMSM+C?

Den kommer i pulverform, slik at det er enkelt å legge til i stort sett alt du spiser eller drikker. Jeg foretrekker å ha pulveret i smoothie eller havregryn på morgenen. Men du kan også blande den inn i supper, sauser, dressinger eller noe annet du kan tenke deg. Du kan til og med bruke den til lokalbehandling ved å blande den i fuktighetskrem eller olje, og massere den inn i huden din. Kroppen din vil takke deg!

OptiMSM: Hold ledd og bein sunne

Nå mer enn noen gang er forbrukere interessert i produkter og ingredienser som gjør dem i stand til å forbli aktiv lengst mulig, og som støtter deres funksjonelle evne til å gjøre det de verdsetter gjennom hele livet.

Smertefri bevegelse er avgjørende for folk som ønsker å holde seg aktive og mobile. Å ha et effektivt daglig kosttilskudd til ledd og bein er avgjørende for å forbli selvstendig, og utføre de funksjonelle oppgavene i dagliglivet, selv i høy alder.

Det er en rekke viktige fordeler ved OptiMSM for nesten alle. Men de to viktigste fordelene med hensyn til funksjonell livsstil er ledd-og beinhelse.

Leddhelse

Leddhelse er viktig å tenke på når du tar MSM-tilskudd. Den svovelrike OptiMSM'en hjelper til med å støtte bindevev og bevare ledd, enten det er muskler eller brusk. Forskning viser hvordan dette fantastiske tilskuddet kan redusere smerter forårsaket av slitasjegikt, samt forbedre stivhet/hevelse; den gir personer med disse tilstandene mer bevegelighet enn de hadde før - alt takket være OptiMSM.

Beinhelse

Skjønnheten med dine bein er noe å være stolt av! De er selve rammeverket for alle andre strukturer i kroppen din. Om du vil ha sunne ledd og bevegelighet, sørg for at de holder seg sterke ved å fokusere på å opprettholde beinmasse og integritet med aldersrelaterte forebyggende teknikker som vekttrening eller kosttilskudd.

Å opprettholde god beinhelse reduserer ikke bare risikofaktorer forbundet med sykdom, men bidrar også til å opprettholde fleksibilitet gjennom forskjellige bevegelser samtidig som det forhindrer smerter forårsaket av dårlig bevegelsesmekanikk.

Så der har du det - alt du trenger å vite om OptiMSM, mirakelpulveret som kan hjelpe med omtrent alt! Er du klar til å begynne å oppleve fordelene med dette fantastiske pulveret? Gå inn på vår nettside og få den hjem på kjøkkenbenken!

Tilbake til bloggen