MENNESKENE

Vi er et internasjonalt team av nordmenn, finlendere, chilenere og briter med en felles lidenskap for et sunt og lykkelig liv. Møt vårt team og ansiktene bak dine vitaminer og kosttilskudd av høy kvalitet.

Håkon Volden

Grunnlegger og administrerende direktør i Aarja Health


I mitt liv og min karriere har jeg stolt på mine instinkter og troen på at folk har et ansvar for å gjøre gode ting. Det å skape Aarja Health er sannsynligvis den beste gaven jeg kan gi til andre for å støtte vår velvære og å gjøre en forskjell i vår livskvalitet . Når det kommer til helse, må vi alle ta ansvar for våre egne valg og handlinger. Jeg er takknemlig for denne muligheten til å lage de beste produktene sammen med et dedikert team for å hjelpe folk til å leve et lykkeligere liv gjennom naturens iboende godhet.

Elisabeth Strifeldt

Merkevaresjef


Jeg tror på en helhetlig tilnærming til helbredelse; hva du tenker, hva som er på din middagstallerken, hvor mye du bruker din kropp og hvor mye du tilbringer tid ute i naturen... Og selvfølgelig - kosttilskudd som fungerer. Når alle disse aspektene kom på plass fikk jeg endelig bedre helse! Hvorfor spiser vi egentlig mat? For å få essensielle vitaminer og mineraler, slik at kroppen vår kan fungere slik den skal. Men når maten er av dårlig kvalitet, trenger vi definitivt ekstra tilskudd.

Diego Nazar

Produktdesigner


Jeg elsker Aarjas produkter! Alle våre produkter går gjennom en svært streng kvalitetsprosess, slik at du virkelig kan stole på at de er premium kvalitet. På et personlig nivå har jeg alltid tenkt på hva som er best for familien min når jeg har kjøpt kosttilskudd. Da vi begynte å lage Aarjas produkter spurte jeg alltid meg selv: kan jeg føle meg stolt av denne kombinasjonen? Er det effektivt og 100% rent? Er dette virkelig de beste ingrediensene vi kan få? Nå kan jeg stolt svare et definitivt JA på ALLE Aarjas produkter. De er virkelig verdt å prøve!

Møt resten av vårt superteam som sørger for at kosttilskuddene dine har førsteklasses kvalitet, og blir laget med kjærlighet!


Jani
Salgs- og driftssjef

Jani er alltid klar for å møte våre kunder med et smil. Med sin positive innstilling er vi sikker på at du vil oppnå gode salgsbetingelser med ham. I tillegg holder han daglige ting i gang i vår fabrikk i Seinäjoki. Janis favoritter innen utendørsaktiviteter er sykling og ski.

KONTAKT

jani@aarjahealth.com

 

Iryna 

Forsyningskjede og logistikkansvarlig  

Med omfattende erfaring innen hennes felt, har Iryna en lidenskap for planlegging, organisering og forsikre at Aarja Health mottar varer på riktig måte. 

Iryna elsker naturen, og streber etter å ha en sunn livsstil med ren mat og ernæring. Det er en av hovedårsakene til at hun begynte hos Aarja Health.  

Igor 

Videoredigerer

Igor fra Serbia er vår video redigerer. Analytisk av natur, grubler han kontinuerlig over hva som gjør en video fin å se på. Deretter implementerer han dette inn i sosiale medier videoene til Aarja Health. 

Igor elsker naturen, og tilbringer aktivt tid utendørs. Spesielt liker han fjellturer, sykling og lek med hans Tyske gjeterhund.  


Maarit
Kvalitetssjef

Kvalitet er Maarits førsteprioritet. Hun er uten tvil selve hjertet i fabrikken! Noen ganger lurer vi på hvordan hun klarer å få tid til å gjøre alt - det er aldri en rolig dag for Maarit! Med Maarit i hus trenger vi ikke bekymre oss for våre grønnplanter, for hun er nemlig kjempeflink med planter og elsker å stelle hjemme i sin egen hage.  

Hanna

Produksjonsoperatør  

Utdannet innen bio – og matteknologi, med tidligere erfaring fra industrien bringer Hanna ny og frisk innsikt og ekspertise inn i vår produksjon hos Aarja Health.  

Hun er en ivrig hobbybaker, og Hanna er spesielt stolt over de smakfulle rundstykkene hun baker og deler med andre.


Sami
Produksjonsleder

Sami, også kjent som "Samppa", sikrer at fabrikken går greit på daglig basis. Hans rolige personlighet betyr at ingenting kommer ut av kontroll! Han tilbringer fritiden med å spille volleyball på et konkurransedyktig nivå for det lokale laget.


Tapio
Teknisk leder

Tapio er vår superhelt her i huset! Han vet hvordan de komplekse maskinene fungerer og er klar til å løse eventuelle problemer som dukker opp. Det er ingenting som er for utfordrende for denne hendige karen!


Terttu
Produksjonsoperatør

Når det gjelder erfaring, trenger man ikke se lengre enn Terttu - hun har over 40 års erfaring i kosttilskudd og medisinindustrien. Du kan trygt stole på kosttilskudd laget av henne. Aarjas produkter er i trygge hender!

 


Laura
Produksjonsoperatør

Vår vakre Laura sørger for at hvert parti av Aarjas produkter er laget varsomt og med kjærlighet. Dessuten er hun en stor baker - så du bør aldri gå glipp av en dag der hun har bakt en kake!


Tarleena
Produksjonsoperatør

Tarleena er den mest elskverdige arbeidskameraten man kan ha! Hun har den superviktige jobben med å prøve ut råvarene våre for å sikre at de har den høyeste kvalitet som er mulig. Hun hjelper også produktdesign ved å produsere smaksprøver.


Arto
Produksjonsoperatør

Arto er den som får oss til å le – kjappe replikker, med stor sans for humor. Hver arbeidsplass bør ha en Arto! Hans lange erfaring og kunnskap garanterer at Aarja produserer rene og trygge kosttilskudd.

Sirpa

Produksjonsoperatør og renholder  

Alltid glad og munter. Sirpa har ansvaret for renholdet av fabrikklokalene. I tillegg jobber hun som produksjonsoperatør, og utfører for eksempel pakking av produkter.  

På fritiden liker Sirpa hagearbeid, eller å dra på hytta som ligger i hjertet av naturen.  

Samuel

Styreleder
 
Økonom med 12 års ledererfaring fra industrier som fiskeri, biotek, olje & gass og finans. Har bygget opp flere ventureselskaper fra pre-kommersiell til kommersiell fase inkludert exit.
 
Samuel er alltid i godt humør, og replikkene sitter løst! Han er et solid tilskudd til Aarja sin vei videre, og nyter stor respekt. En familemann som elsker å trene.

 

 

Marlene
 
Leder for kundeservice

Marlene er stasjonert på vårt kontor i Alta. Hun overvåker mange ting for å fremme fornøyde kunder hos Aarja Health. Alt fra kundeservice, nettbestillinger, administrative oppgaver og oversetting, så vil du til og med finne henne utføre daglige arbeidsoppgaver i vår merkevarebutikk i Norge.

På fritiden nyter hun det naturen har å by på, gåturer i fjellene med hennes to Irsk Settere, eller rypejakt. På vinteren vil du finne Marlene enten på fjellski, eller innedørs med strikketøy mellom fingrene.  

Maria

Ansvarlig sosiale medier
 
Maria er ansvarlig for å representere Aarja Health på sosialer medier, og kommunisere direkte med våre kunder. Hun forsøker å underholde og utdanne følgerne våre om kosttilskudd, og gi de denne "bak kulissene" følelsen av hva vi jobber med til daglig.
Maria elsker hunder, og tilbringer mye tid sammen med sin italienske mynde. Og ja, hunden tar også kosttilskudd!

Borisav

Teknisk ledelse

Borisav er Shopify-utvikler hos Aarja Health, han har samarbeidet med oss siden september 2021. Borisav trives best med positiv energi rundt seg, og som en del av et team. Å kontinuerlig holde seg à jour med den nyeste teknologien er det som både motiverer og begeistrer ham.