MENNESKENE

Vi er et internasjonalt team med en felles lidenskap for et balansert og lykkelig liv. Møt vårt team og ansiktene bak dine vitaminer og kosttilskudd av høy kvalitet.

Håkon Volden

Grunnlegger og leder i Aarja Health

I mitt liv og min karriere har jeg stolt på mine instinkter og troen på at folk har et ansvar for å gjøre gode ting. Det å skape Aarja Health er sannsynligvis den beste gaven jeg kan gi til andre for å støtte vår velvære og å gjøre en forskjell i vår livskvalitet. Når det kommer til helse, må vi alle ta ansvar for våre egne valg og handlinger. Jeg er takknemlig for denne muligheten til å lage produkter med det beste innhold sammen med et dedikert team for å hjelpe folk til å leve et lykkeligere og mer balansert liv gjennom naturens iboende godhet.

Elisabeth Strifeldt

Merkevaresjef

Jeg tror på en helhetlig tilnærming til helbredelse; hva du tenker, hva som er på din middagstallerken, hvor mye du bruker din kropp og hvor mye du tilbringer tid ute i naturen. Og selvfølgelig - kosttilskudd som fungerer. Når alle disse aspektene kom på plass fikk jeg endelig bedre helse! Hvorfor spiser vi egentlig mat? For å få essensielle vitaminer og mineraler, slik at kroppen vår kan fungere slik den skal. Men når maten er av dårlig kvalitet, trenger vi definitivt ekstra tilskudd.

Diego Nazar

Produktdesigner

Jeg elsker Aarjas produkter! Alle våre produkter går gjennom en svært streng kvalitetsprosess, slik at du virkelig kan stole på at de er premium kvalitet. På et personlig nivå har jeg alltid tenkt på hva som er best for familien min når jeg har kjøpt kosttilskudd. Da vi begynte å lage Aarjas produkter spurte jeg alltid meg selv: kan jeg føle meg stolt av denne kombinasjonen? Er det effektivt og rent? Er dette virkelig de beste ingrediensene vi kan finne? Nå kan jeg stolt svare et definitivt JA på ALLE Aarjas produkter. De er virkelig verdt å prøve!

Møt resten av vårt superteam som sørger for at kosttilskuddene dine har førsteklasses kvalitet, og blir laget med kjærlighet!


Maarit
Kvalitetssjef

Kvalitet er Maarits førsteprioritet. Hun er uten tvil selve hjertet i fabrikken. Noen ganger lurer vi på hvordan hun klarer å få tid til å gjøre alt - det er aldri en rolig dag for Maarit! Med Maarit i hus trenger vi ikke bekymre oss for våre grønnplanter, for hun er nemlig også kjempeflink med planter og elsker å stelle hjemme i sin egen hage.  


Terttu
Produksjonsoperatør

Når det gjelder erfaring, trenger man ikke se lengre enn Terttu - hun har over 40 års erfaring i kosttilskudd og medisinproduksjon. Du kan trygt stole på kosttilskudd laget av henne. Aarjas produkter er i trygge hender!

 


Sirpa
Produksjonsoperatør  

Alltid glad og munter. Sirpa har ansvaret for renholdet av fabrikklokalene. I tillegg jobber hun som produksjonsoperatør, og utfører for eksempel pakking av produkter. På fritiden liker Sirpa hagearbeid, eller å dra på hytta som ligger i hjertet av naturen.  


Hanna
Produksjonsoperatør  

Utdannet innen bio – og matteknologi, med tidligere erfaring fra industrien bringer Hanna ny og frisk innsikt og ekspertise inn i vår produksjon hos Aarja Health. Hun er en ivrig hobbybaker, og Hanna er spesielt stolt over de smakfulle rundstykkene hun baker og deler med andre.


Sami
Produksjonsleder

Sami, også kjent som "Samppa", sikrer at fabrikken går greit på daglig basis. Hans rolige personlighet betyr at ingenting kommer ut av kontroll! Han tilbringer fritiden med å spille volleyball på høyt nivå for det lokale laget.


Tapio
Teknisk leder

Tapio er vår superhelt her i huset! Han vet hvordan de komplekse maskinene fungerer og er klar til å løse eventuelle problemer som dukker opp. Det er ingenting som er for utfordrende for denne hendige karen!


Arto
Produksjonsoperatør

Arto er den som får oss til å le – kjappe replikker, med stor sans for humor. Hver arbeidsplass bør ha en Arto! Hans lange erfaring og kunnskap garanterer at Aarja produserer rene og trygge kosttilskudd.


Laura
Produksjonsoperatør

Vår vakre Laura sørger for at hvert parti av Aarjas produkter er laget varsomt og med kjærlighet. Dessuten er hun en stor baker - så du bør aldri gå glipp av en dag der hun har bakt en kake!


Tarleena
Produksjonsoperatør

Tarleena er den mest elskverdige arbeidskameraten man kan ha! Hun har den superviktige jobben med å prøve ut råvarene våre for å sikre at de har den høyeste kvalitet som er mulig. Hun hjelper også produktdesign ved å produsere smaksprøver.


Samuel
Styreleder

Økonom med 12 års ledererfaring fra industrier som fiskeri, biotek, olje & gass og finans. Har bygget opp flere ventureselskaper fra pre-kommersiell til kommersiell fase inkludert exit. Samuel er alltid i godt humør, og replikkene sitter løst! Han er et solid tilskudd til Aarja sin vei videre, og nyter stor respekt. En familemann som elsker å trene.

 

 


Marlene

 Leder for kundeservice

Marlene er stasjonert på vårt kontor i Alta. Hun overvåker mange ting for å fremme fornøyde kunder hos Aarja Health. Alt fra kundeservice, nettbestillinger, administrative oppgaver. Du vil til og med finne henne utføre daglige arbeidsoppgaver i vår merkevarebutikk i Alta. På fritiden nyter hun det naturen har å by på, løping, gåturer i fjellene med hennes to Irsk Settere, eller rypejakt. På vinteren vil du finne Marlene enten på fjellski, eller innedørs med strikketøy mellom fingrene.