En mann og en dame på sykkel i en skog. De ser smilende på hverandre og har tydelig en aktiv livsstil

Er du en kropp i aktivitet? Så kan disse kosttilskuddene hjelpe deg

For å vedlikeholde en aktiv livsstil trenger du energi, et sunt hjerte, sterk benbygning, og støtte fra sterk muskulatur, og ikke minst en god natts søvn. For å oppnå dette, er også et variert kosthold full av næringsrik mat avgjørende. Forskjellige vitaminer hjelper til å fylle på manglene. Så er det kosttilskudd som bidrar til å føle bedre daglig velvære. 

Energi for vitalitet

Aarja betyr energi på samisk. Energi har stor betydning. Uten energi mangler dagene vitalitet! Familien av B-vitaminer bidrar til å støtte kroppens energireserve. Vitamin B6 og B12 reduserer tretthet og hjelper til med å støtte et normalt fungerende immunsystem. C-vitamin har også lignende oppløftende egenskaper.

Aarja Healths Premium Vitamin B12 + Blåbær er en perfekt oppløftning på morgenen. La den smelte under tungen for best mulig opptak. Tenk på B12 som grønn te eller kaffe for å starte dagen. Eller et annet drikkealternativ når du våkner, bland OptiMSM®+C med blåbær i et glass vann. En rask og enkel start på en dag full av energi!

Trening for en sunn kropp

Trening er bra for både kropp og sinn. Ved å utvide energien gjennom trening, skaper kroppen enda mer energi. Likevel er ofte trette muskler og stivhet resultatet, for ikke å snakke om betennelse. Disse symptomene hindrer deg i å føle deg optimal, noe som resulterer i dårlige sportsprestasjoner og til og med skader. Og hvis du er skadet er mobiliteten din begrenset, samme med moroa!

Et varmt bad med Epsom-salter lindrer slitne muskler, på grunn av magnesiuminnholdet. Magnesiumtilskudd tatt oralt demper også smerter. Aarja Healths Premium Magnesium3 inneholder tre toppkvalitets, høyopptakelige magnesiumformer: sitrat, bisglycinat og taurinat. Vi har også tilsatt vitamin B6 for en energigivende boost.

Viktigheten av kalsium

90% av kroppens kalsium er lagret i beinbygningen vår og holder den sterk. D-vitamin gjør at bein kan bruke kalsium. Selv om D-vitamin tas opp gjennom solskinn, er mange mennesker ikke ute i sola nok. Å supplere med D-vitamin-tilskudd er ofte nødvendig. Vår Kalsium D3 + K2 med blåbær er akkurat hva beinbygningen din trenger.

Omega 3 er spesielt bra for hjertet for å holde blodstrømmen i gang. Vår Omega 3 Boost Krillolje inneholder sunne EPA og DHA fettsyrer som finnes i fisk og sjømat. Eller du kan prøve Vegan Omega 3 med en plantebasert kilde til Omega-3 essensielle oljer.

De beste kosttilskuddene for en aktiv livsstil støtter kroppen din og din generelle velvære, og gir den ekstra gnisten kroppen trenger daglig.

Tilbake til bloggen