En mann i en rød t-skjorte er på en strand og støtter seg på en ball mens han drikker fra en vannflaske. Artikkelen handler om kosttilskudd på reise.

De beste kosttilskuddene ute på reise

Reising om sommeren kan være kjempegøy! Du har gledet deg lenge. Når du besøker nye plasser, er det på tide å utforske og prøve nye ting. Hvordan kan du på best mulig måte støtte den generelle vevlæren mens du er ute på reise? Hvilke kosttilskudd bør du pakke i kofferten? Hvordan kan vi gjøre mest mulig ut av reisen?

Reiser du langt nok, påvirkes gjerne søvnen

Reise til destinasjoner langt unna i forskjellige tidssoner kan skape forstyrrelser i nattesøvnen. Melatonin kan være løsningen! Inntas de første 3-4 nettene av ferien din for å resette kroppens biologiske klokke, og for å jevne ut jetlag. Å nyte et varmt bad, lese en bok eller meditere, vil gi kroppen en indikasjon på at det er tid for å slappe av. Ta melatonin 90 minutter før leggetid for best effekt.

Melatonin for å dytte søvnen i riktig retning

Ta på en sovemaske når du legger deg. Last ned en app med beroligende lyder til telefonen din for å blokkere ut andre forstyrrende lyder. Når kroppen er klar for å sove i den nye tidssonen kan du stoppe inntaket av melatonin.

Magnesium mot kramper

Et annet kosttilskudd som passer godt sammen med melatonin er magnesium. Tas med litt mat før leggetid, det kan hjelpe muskulaturen å slappe av og vugge kroppen inn i avslappende søvn. Hos Aarja Health elsker vi vår Premium Magnesium3. Den inneholder 3 høykvalitets og svært biotilgjengelige magnesiumformer: sitrat, bisglycinate og taurinate, i tillegg sink, vitamin B6 og tyttebær.

Antioksidanter B12

Aarja Healths Kurkumin med B12 og Ingefær kan gi deg en energiboost. Kurkumin og ingefær er to av de kraftigste, naturlige antioksidantene på planeten. B12 kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse. Når du tar Aarja Healths Kurkumin med B12 trenger du ikke supplere med andre B12-tilskudd. Med 500 mcg vitamin B12 har produktet vårt allerede alt du trenger, i kun én kapsel.
Et tips til de som lett kan få reisesyke. Ta én av Aarja Healths Kurkumin med B12 og Ingefær kapsler før du reiser med fly, tog eller bil. Det kan dempe den kvalmende følelsen i magen.

Probiotika til magen

Når vi snakker om mager, er det alltid godt med mat når du er på ferie. Men noen ganger reagerer fordøyelsessystemet vårt på forskjellige matvarer og vann når en reiser utenlands. Tenk på probiotika, de naturlige gode bakteriene som lever i kroppen vår. Du kan starte å ta probiotika to uker før reisen for å fremme tarmhelsen. Se etter en type som ikke må stå kjølig.

Vitamin C og D til immunforsvaret

Hold immunforsvaret ditt i sjakk mens du er ute på reise med en daglig dose av C-vitamin. Aarja Healths Vitamin C 500 med sink og chaga har det du trenger. Vi anbefaler å ta én til to tabletter sammen med mat. Og for barna, ikke glem å pakke Vitamin C med blåbær for barn. Det er en tyggetablett med fantastisk smak som barna elsker.
D-vitamin bidrar også med støtte til immunforsvaret, og støtter C-vitamin med en ekstra boost. Aarja Healths Vitamin D3 4000 med tyttebær er en tyggetablett som smaker nydelig. Ta én tablett hver andre dag sammen med mat. Ta om morgenen for et ekstra energi-kick. For barna kan du pakke med Aarja Healths Vitamin D3 med blåbær for barn. Det er en veganske kilde til D-vitamin.
Nyt turene i sommer, og få mest mulig ut av ferien ved å holde deg frisk og energisk. God reise!
Tilbake til bloggen