En dame i oransje boblejakke, en mann i en grå boblejakke og et lite barn sitter rundt et bål i fjæra og griller. Artikkelen handler om å ta Vitamin C

De beste kosttilskuddene å ta om høsten

Om høsten forandrer årstiden seg. Været blir kaldere og sollyset avtar. Energinivået kan synke ettersom vi tilbringer mer tid innendørs. Å holde seg inne gjør oss mer sårbare for forkjølelse og virus. Hva er de beste kosttilskuddene for å støtte vår helse og velvære når høsten kommer?

Vitamin C

Nå når barna har begynt på skolen igjen, gi dem en sjanse til å bekjempe spredning av influensa og andre sykdommer. Aarja Healths Vitamin C Barn med blåbær bidrar til å støtte deres immunforsvar.
Denne velsmakende tyggetabletten har en nydelig smak av blåbær og xylitol, et helsefremmende søtningsmiddel som blant annet er gunstig for tannhelsen. Hver tablett inneholder 50 mg vitamin C. Kroppen vår kan ikke produsere vitamin C selv. I tillegg er vitamin C vannløselig, noe som betyr at det må etterfylles daglig.
Visste du at nordiske blåbær er supermat? Det er helt sant! Med ti ganger mer vitamin C enn dyrket blåbær, er nordiske blåbær proppfulle av næring og antioksidanter.
For voksne, prøv Aarja Healths Vitamin C 500 med sink, nyperose og chaga. En trippel boost for immunforsvarets funksjon. Vi har tilsatt nype, som er en del av roseplanten, fordi den inneholder mer vitamin C enn appelsin. I tillegg er den tilsatt den superpopulære chagaen, en medisinsk sopp kjent for sine kraftige antioksidanter. Til og med 40 ganger mer antioksidanter enn blåbær!

Vitamin D

Vitamin D er solskinnsvitaminet som kroppen vår absorberer naturlig fra solen. Når styrken til sommersolen avtar bør du vurdere kosttilskudd som Aarja Healths Premium Vitamin D3 100 med tyttebær. 
Vitamin D3 har mange helsemessige fordeler. For det første bidrar det til et normalt fungerende immunsystem. For det andre hjelper det med å regulere kalsiumnivået i blodet, opptak av kalsium og fosfor, og normal vedlikehold av bein og tenner. I tillegg støtter og opprettholder den en normal muskelfunksjon. Vitamin D3 hjelper også på celledelingen.
Selvfølgelig har vi ikke glemt de små! Se etter Aarja Healths Vitamin D3 for Barn. Dette tilskuddet inneholder en vegansk kilde til vitamin D kalt Vitashine, utvunnet fra naturlig reinlav.

Vitamin B

Etter hvert som dagene blir kortere kan det være fristende å utsette treningen, noe som bremser stoffskiftet. Det er viktig å holde seg aktiv.
Trenger du en energi boost? Vurdér vitamin B12. Dette vitaminet støtter en normal energigivende metabolisme. I tillegg hjelper det med å bekjempe tretthet slik at du har energi til å gjøre de tingene du elsker å gjøre.
Prøv våre velsmakende tyggetabletter – Aarja Healths Premium Vitamin B12 med blåbær. For de som som elsker å være aktiv har vi laget et fantastisk produkt med energi og antiinflammatoriske egenskaper kombinert i vår Kurkumin med Ingefær & B12.
Tilbake til bloggen